11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTârgujienii au alergat la Crosul Tineretului

Târgujienii au alergat la Crosul Tineretului

\n

Peste 300 de participanţi au alergat ieri la „Crosul Tineretului“ organizat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Gorj. S-au înscris târgujieni de toate vârstele, printre ei numărându-se şi oficialităţile judeţului, în frunte cu prefectul Alin Văcaru, subprefectul Virgil Drăguşin, viceprimarii Iulia Vână şi Aurel Popescu şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ciprian Florescu. De asemenea, au fost prezenţi şi atleţi ai Clubului Sportiv Pandurii, elevi ai mai multor licee din municipiu şi Liceul cu Program Sportiv, precum şi alţi tineri iubitori de mişcare. Crosul a început la ora 10.00 şi a fost organizat în cadrul Zilelor Tineretului. S-a plecat din faţa Prefecturii Gorj pe un traseu marcat de organizatori în zona centrului civic, sosirea fiind tot în Piaţa Prefecturii.

Participare mai bună ca anul trecut

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Gorj, participarea din acest an a fost mai bună decât anul trecut. „Este o plăcere să facem mişcare. Mă bucur întotdeauna când se organizează astfel de acţiuni sportive. Nu pot decât să îi felicit pe organizatori şi să îi rog să facă acest gen de acţiuni cât mai des. Pe sportivii care au alergatîi asigur de tot sprijinul nostru la activităţile sportive la care vor participa“, a precizat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu. Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Gorj, le-a oferit tuturor participanţilor la cros câte un tricou.
„A fost o competiţie extraordinară. Am reuşit să strângem un număr impresionant de participanţi la Crossul Tineretului. Le mulţumesc colegilor din administraţia publică pentru că au fost alături de tineri. Sportul este o modalitate foarte utilă de a petrece timpul liber, dar, mai ales, sănătoasă. Toată lumea a primit tricouri“, a precizat Horaţiu Gorun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS