17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii şi-au luat gândul de la Liga Europa

Pandurii şi-au luat gândul de la Liga Europa

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a pierdut, scor 0-1, disputa de ieri după-amiază, de pe teren propriu, cu ACS Poli Timişoara, contând pentru etapa a 29-a din Liga I şi are şanse infime de a mai prinde Liga Europa. Unicul gol al meciului a fost marcat de Claudiu Belu (‘32).
Pandurii: Gliwa – Unguruşan, D. Bratu, Mamele, Momcilovic – P. Anton, D. Nistor – Shamsin (‘58, Ciucur), Alex Dos Santos (‘79, Buleică), Giusti (‘46, Distefano) – Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoraş.
Timişoara: Nuno Claro – Belu, Mera, Scutaru, Bălace (‘60, Morariju) – Gorobsov – Popovici (‘85, Keita), Poparadu, Boldea, Trandu – Szekely (‘80, Himcinshki). Antrenor: Dan Alexa.
Cartonaşe galbene: Dan Nistor, Iulian Mamele (2) / Alex Popovici.
Cartonaş roşu: Mamele ‘81.
Au arbitrat: Cr. Balaj – M. Nagy, Al. Cerei.
„Nu-mi doream ca debutul meu să fie cu o înfrângere. Chiar nu mă aşteptam să pierdem această partidă, cu toate că ştiam că va fi greu să câştigăm. Am încercat să fac o formulă de echipă mai ofensivă, pentru că ştiam că au fost foarte multe probleme pe teren propriu, dar nici astăzi (ieri – n.r.) nu am reuşit să marcăm. Erau foarte multe necunoscute şi pentru mine, mulţi jucători nu-i cunoşteam, îi ştiam doar de la televizor. Este adevărat că echipa trece printr-un moment destul de delicat şi obiectivul care şi-l propuseseră cei de aici nu mai poate fi atins. E o perioadă de cunoaştere a lotului şi de analiză. Fiecare jucător o să aibă şanse să demonstreze că merită să rămână aici. Chiar dacă am fi reuşit să câştigăm era foarte greu să ne gândim la Liga Europa. Distanţa dintre noi şi Dinamo este de şapte puncte, mai e şi Vasluiul pe acolo, şi era foarte greu ca într-o perioadă atât de scurtă să revenim ca joc. Cu această înfrângere deja e cam gata. Important este să ne păstrăm locul actual, să nu fim depăşiţi de urmăritoare. Ar trebui să reuşim un pic să ne trezim la realitate, să ne descătuşăm puţin, pentru că este o crispare totală la echipă. Poate în următoarele etape vom reuşi ceva“, a declarat Petre Grigoraş, la Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS