27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii craioveni nu vor să încheie astăzi sezonul

Voleibaliştii craioveni nu vor să încheie astăzi sezonul

SCM-U Craiova joacă astăzi (ora 17.00) pe terenul rivalei Dinamo Bucureşti, miza fiind medalia de bronz. Chiar dacă oltenii sunt conduşi cu 2-0 după primele meciuri, mai speră în şansa lor şi vor încerca, azi şi mâine, să egaleze situaţia la general.

După o săptămână de coşmar, în care au suferit trei înfrângeri, dintre care două cu 3-2, voleibaliştii de la SCM-U Craiova joacă din nou astăzi. Alb-albaştrii întâlnesc, de la ora 17.00, în deplasare, formaţia Dinamo Bucureşti, în meciul al treilea din finala mică a Diviziei A1. Dinamo conduce cu 2-0 la general, după primele jocuri, disputate în Bănie, şi un eventual succes astăzi le-ar aduce jucătorilor din Capitală medalia de bronz.
Numai că jucătorii craioveni nu vor să renunţe aşa de uşor la luptă şi nu vor să încheie astăzi sezonul, mai ales că încă o înfrângere în faţa lui Dinamo este greu de digerat. Dacă SCM-U va învinge, mâine, tot de la 17.00, va fi partida cu numărul patru dintre cele două formaţii.

Vom juca relaxaţi,
nu avem ce pierde

Antrenorul Dănuţ Pascu, extrem de afectat după rezultatele de săptămâna trecută, mai întâi eliminarea din semifinale, cu Zalăul, apoi cele două înfrângeri cu Dinamo din Polivalentă, a spus ieri, pentru GdS, că jucătorii vor intra în teren determinaţi, în nici un caz resemnaţi. „Consider că eşecul din meciul al cincilea cu Zalău, cel decisiv, a turnat plumb în picioarele elevilor mei. Apoi, Dinamo a jucat surprinzător de bine. Au forţat serviciul şi au avut o preluare perfectă. Aceste elemente au făcut diferenţa. Au venit la Craiova să joace fără presiune şi au obţinut două victorii. Chiar şi aşa, nu ne temem de Dinamo. Acum, presiunea va fi pe ei, iar noi vom juca relaxaţi, pentru că nu avem ce pierde. Am venit la Bucureşti pentru două meciuri, nu pentru unul“, a spus tehnicianul vicecampionilor.
Pascu îşi doreşte un joc bun şi o victorie, ca să mai şteargă din sentimentul de tristeţe şi dezamăgire provocat de ratarea calificării în finala campionatului: „Trebuie să mai reparăm din imaginea proastă provocată de evoluţia noastră la meciurile de pe teren propriu cu Dinamo. Am avut o serie urâtă de cinci înfrângeri. Am încercat să remontez jucătorii din punct de vedere fizic şi psihic şi sunt încrezător. Toţi băieţii sunt apţi de joc“.
Tot astăzi se joacă şi meciul al treilea din finala mare, VCM Zalău – CVM Tomis Constanţa, de la ora 17.00 (DigiSport). Constănţenii, campioni en-titre, au câştigat primele două confruntări, cu 3-0 şi 3-2. Mâine, tot de la ora 17.00, va fi meciul al patrulea, dacă va mai fi nevoie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS