17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor victoria la Mediaş

Pandurii vor victoria la Mediaş

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, întâlneşte astăzi, de la ora 18.30 (Digi Sport 1), în deplasare, pe Gaz Metan Mediaş, într-un joc din cadrul etapei a 26-a din Liga I.
La patru puncte de locul 4, care ar însemna prezenţa în preliminariile Ligii Europa, gorjenii nu îşi mai pot permite paşi greşiţi şi sunt nevoiţi să învingă în deplasarea din Ardeal. Mai mult, antrenorului Cristi Pustai i s-a impus să obţină minimum cinci puncte din partidele cu Dinamo, CFR Cluj şi Gaz Metan, iar până acum a obţinut doar trei puncte.
La acest joc, pentru Pustai va fi o premieră, urmând să evolueze pentru prima dată împotriva fostei sale echipe, pe care a reuşit să o califice în cupele europene. „Pentru mine e o premieră, pentru că va fi prima dată când joc împotriva echipei din Mediaş la ei acasă. Să sperăm că o să vină lumea la stadion şi că o să urmărească un spectacol agreabil. Întâlnim o echipă care, pe teren propriu, este destul de redutabilă, pentru că a obţinut 23 de puncte din cele 33 pe care le are, însă şi noi în deplasare am dovedit că jucăm bine. Ne legăm şi ne punem speranţe în acest meci pentru că în deplasare am jucat mai bine în acest retur şi am obţinut şi puncte“, a afirmat tehnicianul pandurilor, Cristi Pustai, pentru site-ul oficial al clubului.
Acesta nu va putea conta, în continuare, pe Matulevicius, incert, şi nici pe Doru Bratu, care este suspendat.
Profu’ de matematică a făcut şi calculele pentru a vedea de câte puncte ar avea nevoie pentru a termina pe locul patru. „Urmează acasă patru meciuri din care trebuie să facem 12 puncte. Avem două deplasări la Steaua şi Vaslui, ultimul fiind joc direct, ultima etapă la Universitatea Cluj, etapă care poate fi hotărâtoare pentru că atunci Vaslui joacă cu Astra şi Dinamo la FC Botoşani. Mai sunt şi deplasările de la Mediaş şi Botoşani. Mai sunt 27 de puncte puse în joc, deci nu este nimic pierdut momentan“, a punctat Cristi Pustai.

Prunariu vrea doar victoria

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, este convins că gruparea gorjeană se va întoarce victorioasă din deplasarea de la Mediaş. „Cristi Pustai are un obiectiv de îndeplinit şi sunt optimist că se va îndeplini. Vom lega câteva victorii. Eu am încredere în Cristi şi în băieţi că vom câştiga la Mediaş şi apoi ne vom impune şi acasă“, a precizat Mihai Prunariu.
Accidentat în meciul de la Giurgiu cu Astra, pierdut de gorjeni cu 2-0, mijlocaşul Paul Anton a revenit la antrenamente şi are şanse foarte mari să evolueze la Mediaş. „Vrem să ne revenim cât mai repede şi să legăm două victorii. Sunt sigur că, dacă vom reuşi să le legăm, vom reveni în obiectiv şi vom lupta până la final. Din păcate, după ce am câştigat la Dinamo în ultimul minut, am pierdut apoi cu CFR-ul în ultimul minut. Aşa este fotbalul, s-a întors roata… La Mediaş va fi un meci de luptă totală, în care vrem toate cele trei puncte“, a declarat mijlocaşul Paul Anton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS