17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPodariul iese la liman, ACSVM Craiova se afundă

Podariul iese la liman, ACSVM Craiova se afundă

Una caldă, alta rece pentru reprezentantele Doljului din Liga a III-a, seria 3. ACS Podari s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 în faţa Concordiei II Chiajna,
într-un joc contând pentru etapa a 20-a, iar speranţele de salvare au crescut. Golurile oltenilor au fost marcate de Buciuman (‘73), Preda (‘88).
„Am controlat meciul de la un capăt la altul şi în final am reuşit să ne impunem. A fost victoria băieţilor, au ştiut să se mobilizeze şi am câştigat pe merit. Suntem în grafic, însă băieţii se pot bucura până mâine (astăzi – n.r.), pentru că trebuie să pregătim jocul de la Domneşti, care se anunţă la fel de important şi greu“, a declarat, pentru GdS, antrenorul podărenilor, Bogdan Vrăjitoarea, care a mizat pe: Turieanu – Stoica (‘64, Stăncuţa), Ignat, Murgan, Ciocioană – Mohora (‘72, Buciuman), Crângoiu (‘20, Dina), Jianu, Răduţ – R. Bălan (‘55, Orban), Preda.
La Işalniţa, ACS Viitorul Municipal Craiova a pierdut cu 2-0 în faţa formaţiei Inter Clinceni, golurile oaspeţilor fiind reuşite de Bucă (‘17) şi Fluerică (‘54).
„Am crezut că Inter Clinceni este peste noi ca valoare, dar nu a fost deloc aşa. Am pierdut jocul după două greşeli de portar. A fost greu să revenim şi am pierdut nemeritat. Păcat că nu am avut ocazii clare de gol, pentru că altfel ar fi stat situaţia pe tabela de marcaj. Jocul a fost bun, dar rezultatul nu ne avantajează“, a declarat antrenorul doljenilor, Alin Gavrilă, pentru GdS.
Pentru ACSVM au evoluat următorii jucători: Vişan – Badea, Gheorghiţă, Chiriţă, Popa (‘65, Sgubin) – Mirescu, Năstăsie (‘46, Tudor), Ştoiu, Flori (‘46, Ţucă) – L. Scarlat, C. Scarlat.
Formaţiile din Olt, FC Balş şi CS Vişina Nouă, au remizat în această rundă. Bălşenii antrenaţi de Victor Naicu au făcut 1-1 (Cr. Niculescu ‘48 / G. Radu ‘25), acasă, cu Viitorul Domneşti, iar trupa lui Marcel Ploae a înregistrat 0-0, în deplasare, cu FC Baloteşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS