27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDrăguşin a revenit cu victorie

Drăguşin a revenit cu victorie

\n

SCM-U Craiova a învins vineri, pe teren propriu, pe BC Timişoara, scor 75-60, şi ocupă locul cinci în clasament cu o etapă înainte de încheierea sezonului regulat al Ligii Naţionale. În disputa cu bănăţenii, Milan Nisic, antrenorul echipei craiovene, l-a trimis în teren şi pe pivotul Ionuţ Drăguşin, care a disputat un joc oficial, după o pauză de şapte luni, cauzată de o accidentare suferită la un turneu amical. „Este o dublă bucurie pentru mine, victoria şi faptul că am revenit după o perioadă foarte grea. Merg pas cu pas şi sper să ajung în vârf de formă. Le mulţumesc celor care mi-au fost alături în această perioadă din viaţa mea“, a spus Drăguşin, care a stat pe teren aproape şase minute, a marcat cinci puncte şi a făcut o recuperare.

Pentru SCM-U Craiova au evoluat jucătorii: Naletilic (3 puncte), Bureau (10 puncte), Drăguşin (5), Seals (19), Sokk (3), Kovac (14), Gavrilă, B. Popescu (9), Damian, Căpuşan (5), Babic (7).
De la oaspeţi, principalul marcator a fost Jovanovic (28 de puncte), iar din echipa timişoreană a făcut parte şi Cătălin Petrişor, jucătorul Craiovei, care a fost aplaudat de spectatorii din Polivalentă.

Craiova va juca în ultima etapă din retur pe terenul campioanei CSU Asesoft Ploieşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS