17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar victoria contează pentru Pandurii

Doar victoria contează pentru Pandurii

Pandurii Târgu Jiu va întâlni sâmbătă, de la ora 21.30 (Digi Sport 1), pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, într-un meci din cadrul etapei 25-a din Liga I. Dacă va învinge, echipa pregătită de Cristi Pustai ar rămâne în cursa pentru ultimul loc care ar putea duce spre preliminariile Ligii Europa.
Înaintea duelului cu ardelenii, preşedintele clubului, Eugen Pîrvulescu a făcut o analiză a şanselor ca Pandurii să evolueze din nou în cupele europene. „Privind clasamentul, cred că e destul de greu pentru restul echipelor să mai prindă locul 4. Este o cursă în trei, Dinamo, Vaslui şi Pandurii Târgu Jiu. Ne aşteaptă o partidă foarte importantă cu CFR Cluj, nu va fi uşor, dar jucăm cu al 12-lea jucător alături de noi, publicul din Târgu Jiu“, a afirmat Eugen Pîrvulescu, pentru site-ul oficial al clubului.
Antrenorul Cristi Pustai a atras atenţia că o victorie cu CFR Cluj este foarte importantă în acest moment. „Din cinci meciuri în 2014 am realizat doar jumătate din punctele pe care ni le-am propus și dacă de acum nu vom continua cu alte rezultate pozitive, succesul cu Dinamo nu este decât o victorie de palmares. Deci este obligatoriu să învingem sâmbătă pe CFR Cluj. Oricum, sper ca prin evoluția de la București să intrăm cu adevărat pe drumul cel bun“, a punctat tehnicianul gorjenilor, Cristi Pustai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS