9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Universitatea pierde, dar mai speră la play-off

FC Universitatea pierde, dar mai speră la play-off

Echipa FC FC Universitatea Craiova a fost învinsă cu 3-2 de CS Mioveni, în meciul disputat la Severin, partida contând pentru etapa a 18-a din Liga a II-a, seria 2.

FCU Craiova a fost depăşită vineri, scor 2-3, de CS Mioveni, pe stadionul „Municipal“, din Drobeta Turnu Severin, într-un joc din cadrul rundei a 18-a din Liga a II-a, seria 2. Gazdele au marcat prin Claudiu Bălan (‘1) şi Dorel Stoica (‘62), în timp ce pentru oaspeţi au punctat Năstăsie (‘20), Mazilu (‘60) şi Răuţă (‘78).
FCU: Hotoboc – Goge, D. Bălaşa, D. Stoica, Buşu – Sg. Popescu (‘59, Frăsineanu), Mîrzeanu, Săceanu, V. Gheorghe (‘71 Roman) – C. Bălan, Fl. Şerban. Antrenor: Dragoş Bon
Mioveni: O. Popescu – Cotigă, M. Olteanu, Negoiţă, Ct. Stan – Galan (‘58, Mazilu), Răuţă, Biceanu (‘77, Stoica), Ayza – Năstăsie – D. Ene (‘77, Ene). Antrenor: Marius Stoica
Cartonaşe galbene: Goge, Bălaşa (2) / Gălan, O. Popescu, Ayza
Cartonaş roşu: Bălaşa ‘92
Au arbitrat: Flavius Alin Roşu (Timişoara) – Ionuţ Marius Bobe (Videle), Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj).
Partida a fost spectaculoasă, cu răsturnări de rezultat. Alb-albaştrii au început în forţă jocul, deschizând scorul în primul minut, atunci când Claudiu Bălan a trimis cu călcâiul în poarta apărată de O. Popescu. La mijlocul primei părţi, argeşenii au reuşit să egaleze prin Năstăsie, care a transformat un penalti scos de Ayza.
Până la pauză au mai fost ocazii, însă tabela a rămas neschimbată. La 15 minute de la reluare, Mazilu a profitat de neatenţia fundaşilor de la FCU şi a marcat pentru 1-2. FCU a revenit rapid în joc. După doar două minute, Goge a obţinut o lovitură de la 11 metri, care a fost transformată în gol de Dorel Stoica şi rezultatul a devenit 2-2. Fl. Şerban şi Roman au încercat şi ei să marcheze, însă nu au reuşit, iar oaspeţii au punctat decisiv în minutul 78, prin Răuţă, care a înscris după o lovitură de colţ. Până la finalul jocului nu au mai fost ocazii importante şi s-a putut remarca doar eliminarea lui Bălaşa (‘92), care a primit al doilea cartonaş galben şi a fost nevoit să plece mai devreme la cabine.

Bon: Mergem să câştigăm cu Bistriţa

După joc, tehnicianul FC Universitatea Craiova, Dragoş Bon, s-a arătat mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, însă a fost dezamăgit de rezultat. „A fost un meci pe care l-am controlat în mare parte, însă, din păcate, n-am reuşit să câştigăm. Pentru spectatori a fost un joc ideal, însă pe noi nu ne ajută acest lucru. Preferam să câştigăm şi să nu fie atât de spectaculos meciul. Am avut o dinamică bună, băieţii şi-au dorit victoria. A fost mai multă determinare decât în meciul cu FC Bihor şi asta ne bucură. Este păcat că nu am luat trei puncte, pentru că rezultatele de astăzi (vineri – n.r.) ne-au avantajat. Strângem rândurile şi trebuie să ne impunem la Bistriţa. Gloria a pierdut şi ea acasă, cu UTA, şi ar fi foarte important să obţinem victoria acolo. Am rămas la două puncte de play-off şi orice este posibil. Am pierdut o bătălie, nu şi războiul“, a afirmat antrenorul FCU, Dragoş Bon, pentru GdS.
După acest eşec, FC Universitatea Craiova a rămas pe locul opt, cu 23 de puncte, însă a fost egalată în clasament de argeşeni. În ciuda eşecului, FCU a rămas la două puncte distanţă de ultimul loc de play-off, ocupat de Olimpia Satu Mare.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS