7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Eşecuri pe linie

Trei dintre formaţiile din Oltenia au fost învinse în partidele susţinute vineri în deplasare, în etapa a 19-a din Liga a III-a, seria 3.
Cea mai ghinionistă echipă a fost ACS Viitorul Municipal Craiova, care a pierdut, scor 1-0, în minutele de prelungire meciul disputat la Domneşti, cu Viitorul. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Gabriel Radu (‘91). Antrenorul grupării din Bănie, Alin Gavrilă, a utilizat formula: Vişanu – Chiriţă, Gheorghiţă (‘46, Istudor), Badea, Popa (‘70, Trică)- Mitroi, Năstase, Mirescu, Tudor (‘’70, Ţucă) – C. Scarlat, L. Scarlat (‘65, Sgubin).
În schimb, FC Balş a început bine jocul de pe terenul sintetic de la Chiajna, cu Chiajna II, înscriind în primul minut prin Cristi Ghiţă, însă în repriza secundă gazdele au revenit şi s-au impus prin dubla lui R. Moldovan (‘58, ‘81) şi prin punctul lui Pencea (‘63). Tehnicianul Victor Naicu a început jocul cu: Mecea – Marinaş, Sandu, Preda, Sârbu – Buşică, Bugiu (‘71, Relea), Turcin, Badea – Florica (‘80, Chira) şi Ghiţă (‘60, Niţă).
Ultima echipă din Oltenia care a evoluat vineri, ACS Podari, a fost depăşită, la Cernica, de Dinamo II, cu scorul de 3-0. Golurile au fost înscrise de Crişan (‘5), Velici (‘25), Chiriţă (‘49). Antrenorul Bogdan Vrăjitoarea a mizat pe următorii jucători: Purcea – Orban, Dreşcă, Dina, Ciocioană – Stoica, Jianu, Crângoiu – Răduţ, Preda – Stăncuţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS