9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDrăguşin şi-a dus copiii la colegiu

Drăguşin şi-a dus copiii la colegiu

http://www.youtube.com/watch?v=SFguY6cFN04

\n

Cei mai mici dintre elevii Colegiului Naţional „Elena Cuza“ din Craiova şi o echipă de la Academia de baschet a lui Ionuţ Drăguşin au fost în weekendul trecut protagoniştii unui meci desfăşurat în sala de sport a colegiului. Echipa de la „Elena Cuza“ a fost incompletă, deoarece o mare parte dintre elevi au participat în acelaşi interval orar la Olimpiada de Matematică. Nu s-a ţinut scorul, dar nu au lipsit încrâncenarea şi dorinţa de victorie.
Ionuţ Drăguşin, jucătorul formaţiei SCM-U Craiova, i-a urmărit cu atenţie pe micuţii baschetbalişti şi le-a dat sfaturi utile în pauze.
„Am scos copiii la mişcare şi s-au bucurat, pentru că la cei mai mici dintre ei campionatul este organizat prost, se joacă doar o săptămână pe an. Vom purta discuţii cu directorii de şcoli pentru a ajunge în cât mai multe locuri pentru astfel de acţiuni“, a punctat Ionuţ Drăguşin.
Iniţiativa organizării acestei acţiuni sportive a aparţinut celor de la Rotaract Craiova, care doresc să-i încurajeze pe copii şi tineri să facă mişcare cât mai des. „Ne dorim să promovăm mişcarea şi activitatea fizică. Baschetul este cel mai popular sport în Craiova şi de aceea l-am ales“, a spus Ana Teuţan, reprezentanta Rotaract Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS