16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, obligată să câştige

Pandurii, obligată să câştige

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, va întâlni astăzi, de la 21.00 (Digi Sport), pe teren propriu, pe Concordia Chiajna, într-o partidă din cadrul etapei a 23-a din Liga I.
Fără victorie în primele meciuri oficiale din 2014, echipa pregătită de Cristi Pustai este nevoită să se impună pentru a mai spera la prezenţa în ediţia viitoare a Ligii Europa.
„Trecem printr-o perioadă mai grea. Este important să câştigăm acest joc pentru a ne descătuşa. Vedem atunci dacă va fi un avantaj sau dezavantaj că au schimbat antrenorul“, a afirmat tehnicianul gorjenilor, Cristi Pustai.
Pentru această întâlnire, Pustai va avea şi o serie de jucători indisponibili: pe lângă Elton, Predescu şi Matulevicius, accidentaţi de mai mult timp, va lipsi şi Paul Anton, care a suferit o ruptură musculară.
Pe de altă parte, ultima achiziţie a gorjenilor, atacantul argentinian Maximiliano Giusti, ar putea debuta în tricoul echipei Pandurii Târgu Jiu în meciul cu ilfovenii, antenorul Cristi Pustai confirmând că va avea drept de joc: „I-a venit cartea verde argentinianului, poate va debuta cu Chiajna“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS