21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPătraşcu: Sper să revenim pe primul loc

Pătraşcu: Sper să revenim pe primul loc

După un început de săptămână bulversant, cauzat de demiterea lui Ovidiu Stângă, jucătorii de la CS Universitatea Craiova vor să demonstreze că formează un lot unit, capabil să treacă peste probleme. Alb-albaştrii par să fie ajutaţi din punct de vedere al programului fotbalistic, urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 11.00, pe penultima clasată, UTA Arad, formaţie al cărui obiectiv este salvarea de la retrogradare.
Fundaşul Florin Pătraşcu a afirmat că atmosfera la lot este bună şi că băieţii sunt pregătiţi să câştige şi să revină pe prima poziţie din clasament. „Nu subestimăm adversara, UTA este o echipă bună, aflată pe acea poziţie din conjunctură. Vom trata acest joc la fel ca şi pe celelalte, adică serios, şi sperăm ca la sfârşit să ne bucurăm de cele trei puncte obţinute. Sperăm să revenim pe primul loc, pentru că acolo ne este locul“, a spus Florin Pătraşcu, pentru GdS. „Jucăm şi pentru Laurens Ebben şi Silviu Lung, dar în primul rând o facem pentru noi, pentru că vrem şi trebuie să ne revenim. Ne pare rău că nu mai este Ovidiu Stângă la echipă, dar asta este, trebuie să mergem înainte“, a completat jucătorul CSU.
Pe victoria CSU mizează şi Nae Ungureanu, şeful departamentului de scounting afirmând că n-ar trebui să ne facem probleme în privinţa destinaţiei punctelor din jocul cu „Bătrâna Doamnă“. „Jucătorii trebuie să uite ce s-a întâmplat la începutul săptămânii şi să-şi facă meseria. Asta e treaba lor: să intre în teren şi să câştige. Uitându-ne la lot, n-ar trebui să avem probleme. Sper să câştigăm“, a spus Nae Ungureanu, la Radio Sud.

Falub: Cu Craiova nu vrem să ne facem de ruşine

Antrenorul formaţiei UTA Arad, Adrian Falub, nu s-a entuziasmat după victoria de săptămâna trecută cu CS Mioveni, scor 1-0, şi este sigur că pe elevii săi îi aşteaptă un joc mult mai dificil cu CSU Craiova. „Am înregistrat un mic progres de la meciul cu Satu Mare, am câştigat şi trei puncte importante cu Mioveniul, dar nimic mai mult. Timp de omogenizare nu avem deloc, în schimb avem nevoie urgentă de rezultate. Eu ca antrenor am pus şi voi pune mereu preţ pe organizarea jocului. Toată lumea cred că ştie că CSU Craiova are o calitate foarte mare. Are inclusiv fotbalişti care au jucat şi au marcat în Liga Campionilor, precum Dacian Varga. Apoi, Curelea, Ferfelea, Pătraşcu, Pleşan sau Izvoranu sunt jucători foarte valoroşi. Cred că din punct de vedere al individualităţilor, Craiova e cea mai bună echipă din serie. Mai au şi condiţii extraordinare de performanţă şi cred că sunt favoriţi în fața oricărui adversar din serie, darmite împotriva noastră, care suntem pe penultimul loc în clasament şi avem atâtea probleme. Să nu uităm că UTA de abia s-a strâns şi în această iarnă, ne-am organizat din mers şi tot ce ne propunem în acest meci e să facem faţă adversarului. Craiovenii sunt favoriţi cerţi sâmbătă, vom încerca să nu ne facem de ruşine“, a spus Falub, pentru sportarad.ro.
Disputa de pe stadionul „Francisc Neumann“ va fi arbitrată de Sorin Andrei Antonie (Bucureşti), ajutat de Petru Marian Gaşpar (Timişoara), Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa) şi Vladimir Andrei Nagy (Aiud). Observatori au fost desemnaţi Ioan Onicaş (Zalău) şi Cristinel Ristache (Reşiţa).
În partida tur, disputată pe stadionul „Ion Oblemenco“, CSU s-a impus cu 2-0, golurile fiind semnate de Ferfelea şi Adi Ionescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS