12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii din C au pus gând rău bucureştenilor

Oltenii din C au pus gând rău bucureştenilor

Formaţiile oltene vor avea partide dificile sâmbătă, de la ora 15.00, urmând să întâlnească, din nou, echipe din Capitală sau din jurul acesteia, în etapa a 18-a a Ligii a III-a, seria 3.
Cel mai interesant meci va fi la Podari, unde ACS din localitate va primi replica liderului Juventus Bucureşti. Cu gânduri mari după reluarea sezonului, trupa pregătită de Bogdan Vărjitoarea a obţinut un singur punct în două partide şi vrea să spargă „gheaţa“. „Aştept ca echipa să evolueze tot mai bine de la meci la meci şi trebuie să vină şi victoriile. Întâlnim de departe cea mai bună echipă a seriei şi trebuie să facem tot posibilul să câştigăm“, a afirmat tehnicianul podărenilor, pentru GdS, Bogdan Vrăjitoarea, care nu va putea conta pe Ignat şi Geacă, suspendaţi, dar nici pe Renato Bălan şi Slavu, accidentaţi.
Cealaltă formaţie a Doljului, ACS Viitorul Municipal Craiova, va întâlni, pe terenul din Işalniţa, ultima clasată, Concordia II Chiajna, iar antrenorul Alin Gavrilă nu concepe ca echipa sa să nu se impună. „Am încredere în potenţialul jucătorilor şi sper să nu dezamăgim. Ne va aştepta un nou joc greu, însă sper să putem să ne impunem. Avem nevoie de trei puncte şi sper să le obţinem“, a precizat Alin Gavrilă pentru GdS. Singurul absent din tabăra gazdelor va fi Cătălin Scarlat, care are probleme la genunchiul drept.
Reprezentanta Oltului, FC Balş, se pregăteşte de un meci cu încărcătură morală, pe stadionul „Parc“ venind Dinamo II Bucureşti. Crescut în spiritul anti-Dinamo, tehnicianul bălşenilor, craioveanul Victor Naicu, vrea să obţină primul succes din 2014, într-un joc oficial. „Nimic nu poate fi mai frumos decât o victorie împotriva formaţiei Dinamo. Suntem anti-Dinamo, aşa am crescut şi orice echipă din Oltenia ar trebui mereu să bată pe Dinamo. Cred că am ajuns la un potenţial de pregătire optim şi trebuie să obţinem primele trei puncte“, a punctat Victor Naicu, din al cărui lot va lipsi Relea (suspendat).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS