10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaştrii înfruntă viitorul României

Alb-albaştrii înfruntă viitorul României

Handbaliştii de la CS Universitatea Craiova vor întâlni mâine, de la 15.30, în Sala Polivalentă, pe Naţional Sighişoara, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a din Divizia A, Seria B. Meciul se anunţă unul special, jucătorii pregătiţi de Costin Dumitrescu şi Cătălin Popescu urmând să dea piept cu sportivii de la Centrul Naţional Olimpic de Excelenţă Sighişoara, care are în componenţă jucători născuţi în anii ‘94 şi ‘95.
În acest sens, antrenorul Costin Dumitrescu s-a arătat bucuros că va putea testa elevii într-un joc în care va întâlni poate cei mai buni tineri handbalişti din ţară. „Vom întâlni viitorul României. Va fi un meci foarte interesant şi sper să fie pe placul publicului din Sala Polivalentă. Vă daţi seama că va fi o victorie importantă în faţa unor handbalişti care pot ajunge departe“, a precizat tehnicianul CS Universitatea Craiova, Costin Dumitrescu. Acesta se bucură că nu are probleme de efectiv, putându-se baza pe tot lotul de jucători.
Formaţia din Bănie se află pe locul 7 în Divizia A, Seria B, cu 18 puncte, iar adversara Naţional Sighişoara ocupă ultimul loc, cu o singură victorie, însă scopul echipei este de a descoperi tineri talentaţi, care să facă pasul spre handbalul de performanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS