10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSlătinenii, perdanţi în Valea Domanului

Slătinenii, perdanţi în Valea Domanului

FC Olt Slatina a fost învinsă sâmbătă, la Reşiţa, de Metalul, cu scorul de 2-0, într-un joc din cadrul rundei a 16-a din Liga a II-a, seria 2. Golurile gazdelor au fost înscrise de Opriţa (‘69) şi Szabo (‘75).
Metalul Reşiţa: Zimmermann – Cr. Robert (‘60, Creţu), Apostol, Nogo (‘10, Popescu), Murgoci – Breşneni, Enescu – Oct. Vasile, Ad. Stoica, Szabo – Opriţa (‘88, Enciu).
Antrenor: Marian Pană.
FC Olt: Mogoşanu – Anghelina (‘80, Ciobanu), Cruşoveanu, Gligor, Giurcă – Pavel – Ignea, Bardu, Bancu, Cl. Ionescu – Dobrescu (‘35, Ivănică). Antrenor: Dan Oprescu.
Cartonaşe galbene: Stoica / Giurcă
Au arbitrat: T. Crăciunescu – I. Babadac, Ad. Ionescu.
Tehnicianul slătinenilor, Dan Oprescu, a fost deranjat de atitudinea elevilor săi care au greşit nepermis la anumite faze din joc. „Aşa cum intuiam a fost un meci echilibrat pe un teren foarte greu. Din păcate, noi am abordat superficial câteva faze din joc şi asta ne-a costat. Nu se poate spune că ne-am îndepărtat de play-off. Mai sunt multe etape de disputat şi se poate întâmpla orice. Important este să ne concentrăm mai bine în partidele viitoare“, a declarat Dan Oprescu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS