14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci de Liga Europa la Giurgiu

Meci de Liga Europa la Giurgiu

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, întâlneşte în această seară, de la ora 19.30 (Dolce Sport 1), în deplasare, pe Astra Giurgiu, într-o partidă care contează pentru etapa a 22-a din Liga I. Cele două echipe au participat în actuala ediţie a Ligii Europa şi în acest an se luptă pentru prezenţa în cupele europene.
Atacantul Cristi Bud a recunoscut că meciul se anunţă dificil, însă echipa lui trebuie să facă tot posibilul să se impună la Giurgiu. „Am avut un început mai slab, n-am reuşit să câştigăm cu Ceahlăul, sperăm să câştigăm la Astra. Mergem să ne recuperăm punctele pierdute acasă. Nu avem teamă de nici o echipă, respect da. Mergem la victorie, vedem dacă iese un rezultat de egalitate, acum depinde de cum o să fie jocul“, a afirmat Cristi Bud, pentru site-ul oficial al clubului.
Tehnicianul gorjenilor, Cristi Pustai, a subliniat faptul că formaţia sa nu are un lider după plecarea lui Eric.
„Ne lipseşte momentan un lider. Înainte am mai avut un Viera, care era unul extrem de puternic, după care a fost Eric, care îi aduna pe ceilalţi lângă el, acum nu prea mai avem. Pentru că un lider se impune singur, prin ceea ce face pe teren. De aceea, este foarte probabil ca începând din meciul cu Astra să avem un nou lider. S-ar putea ca noul căpitan să fie Anton“, a punctat Pustai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS