24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFCU vrea toate punctele cu Bihorul

FCU vrea toate punctele cu Bihorul

FC Universitatea Craiova revine în „circuitul“ Ligii a II-a, seria 2, după ce săptămâna trecută nu s-a prezentat la jocul cu FC Olt, de la Slatina, fapt ce i-a adus o înfrângere la „masa verde“ cu 3-0 şi o sancţiune de 1.000 de lei din partea FRF. Alb-albaştrii joacă sâmbătă, de la ora 15.00, la Severin, în compania echipei FC Bihor Oradea, partida contând pentru etapa a 16-a a Ligii a II-a, seria 2. Această confruntare este prima pentru Dragoş Bon în postura de antrenor principal la echipa mare a FC Universitatea Craiova, el mai activând în această situaţie la Ghecon Lăpuşata şi la „satelitul“ grupării alb-albastre. „Aşa este, debutez ca «principal» la FC Universitatea şi îmi doresc foarte mult să o fac cu o victorie. Ar însemna enorm pentru noi câştigarea celor trei puncte cu FC Bihor. Băieţii s-au pregătit bine în această săptămână, chiar dacă unele antrenamente le-am efectuat în condiţii mai puţin bune şi cu toţii suntem optimişti. Atmosfera este bună la echipă şi aşteptăm primul fluier. Cunoaştem foarte bine potenţialul echipei FC Bihor, dar nu ne este teamă de ei şi suntem pregătiţi de luptă. Dacă noi ne facem jocul, nu avem cum să pierdem. Nu am indisponibili pentru acest joc, nu este nimeni suspendat, aşa că nu ne rămâne decât să găsim formula câştigătoare“, a declarat Dragoş Bon, pentru GdS.
La FCU a revenit şi mijlocaşul Dorel Stoica, acesta afirmând pentru GdS că ar putea evolua în jocul cu FC Bihor Oradea, dacă i se va cere ajutorul. „Eu sunt pus la punct cu pregătirea fizică, iar, dacă antrenorii vor vrea să joc cu FC Bihor, o voi face. Dacă nu, le voi ţine pumnii ca să câştige. Cu domnul Mititelu nu am vorbit până acum, dar nu cred că se opune ca eu să rămân la echipă. Dacă nu mă vrea, să mă lase să plec liber de contract“, a spus Dorel Stoica.

Pelici, precaut

La rândul lor, orădenii au un moral excelent înaintea acestui joc, ţinând cont că runda trecută au învins-o cu 1-0 pe Gloria Bistriţa, una dintre aspirantele la locurile promovabile. Antrenorul formaţiei FC Bihor, Alexandru Pelici, şi-a atenţionat elevii că-i aşteaptă un joc dificil în compania oltenilor, cerându-le să nu-i subestimeze pe Ciucă şi compania pentru faptul că nu s-au antrenat cu „intermitenţe“. „Sunt convins că va fi un meci foarte greu. Aşa cum am spus şi în conferinţa de presă de după jocul cu Gloria Bistriţa, eram convins că nu se va repeta istoria jocului FC Universităţii cu FC Olt. Vom întâlni o echipă îndârjită, nu ştiu cât de bine pregătită, pentru că din declaraţiile din presă, înţeleg că nu au avut pe unde să se antreneze, dar vor dori să câştige cu îndârjire acest joc. Nu ne aşteaptă deloc un meci uşor, ei vor să-şi consolideze poziţia pentru play-off, aşa că vor face tot posibilul să câştige cele trei puncte puse în joc. Noi mergem cu încredere la Severin şi ne dorim să ne întoarcem cu punct sau puncte, dar pentru acest lucru trebuie să avem atitudinea pe care am avut-o la meciul cu Gloria Bistriţa, să muncim mult şi să nu subestimăm adversarul pentru că nu prea s-au putut pregăti“, a declarat tehnicianul orădenilor, Alexandru Pelici, pentru ebihoreanul.ro.
Din tabăra celor de la FC Bihor pentru jocul de la Severin nu vor putea evolua doi jucători importanţi, Dorin Mihuţ şi Alexandru Sorian fiind suspendaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS