16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSperanţele Calafatului se leagă de Gică Popescu

Speranţele Calafatului se leagă de Gică Popescu

Conducerea grupării Dunărea Calafat aşteaptă cu interes rezultatul de mâine al alegerilor pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal şi speră ca învingător să iasă Gică Popescu. Şefii clubului luaseră în calcul chiar retragerea din campionatul Ligii a IV Dolj, nemulţumiţi de maniera de arbitraj a lui Edi Constantinescu din partida de sâmbătă cu CS Universitatea II Craiova, scor 3-4, contând pentru etapa a 20-a. Antrenorul George Uşurelu a declarat că aşteaptă ca Gică Popescu să se implice în relansarea fotbalului calafetean.
„Momentan, nu ne retragem din campionat. Am hotărât să aşteptăm alegerile de miercuri (mâine – n.r.). Dacă va ieşi Gică Popescu, nu are sens să ne retragem. Vă daţi seama, părinţii şi toate rudele lui sunt aici, la Calafat. Sunt convins că se va implica. Poate se vor schimba datele problemei şi la noi. Sunt convins că vom fi priviţi cu alţi ochi. Dacă nu va câştiga Gică Popescu alegerile, sunt şanse foarte mici să mai continuăm“, a afirmat George Uşurelu, pentru GdS.
Tehnicianul calafetenilor a explicat motivele care au dus la posibila retragere. „Calafatul nu merită asemenea arbitraje. Edi Constantinescu a fost singurul arbitru recuzat de noi şi AJF Dolj tocmai pe el l-a trimis la meciul cu CSU II. Nu mai putem continua aşa“, a mai precizat George Uşurelu.

„Pe noi nu pune nimeni presiune“

În replică, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Silviu Bogdan, a dezminţit acuzaţiile şi a subliniat faptul că nici o echipă nu va fi dezavantajată în mandatul său. „Pe noi nu pune presiune nici o formaţie, indiferent că se numeşte Calafat, Rojişte, Bistreţ sau altfel. Tratăm toate echipele la fel. În rest, nu pot să comentez ceea ce spun cei din Calafat“, a punctat Silviu Bogdan, pentru GdS.
Dunărea Calafat a pierdut fotoliul de lider după etapa 20 din Liga a IV-a, fiind depăşită de CS Universitatea II cu 4-3, la capătul unei evoluţii incredibile a scorului. Craiovenii au condus cu 2-0, apoi calafetenii au revenit la conducere pe tabela de marcaj, 3-2 şi, în final, „satelitul“ CSU a întors rezultatul, furnizând una dintre surprizele campionatului judeţean. Pentru Calafat au marcat Darius Drăguşin (2) şi Marian Coca, iar pentru CSU II au punctat Claudiu Dragu (3) şi Bogdan Ianoşi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS