24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNiculescu: Nu meritam victoria

Niculescu: Nu meritam victoria

Formaţia CSM Vâlcea a reuşit să învingă in extremis, sâmbătă, cu scorul de 1-0, pe teren propriu, pe CS Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a din Liga a II-a, seria 2. Unicul gol al confruntării a fost marcat de Bogdan Geantă, din penalti (’88).
CSM Vâlcea: Matache – Deaconescu, Pârvulescu, I. Stoica, Briceag – Cârstoiu (’46, Ov. Popescu), Todea – Ad. Popa, B. Geantă, D. Iancu (’46, N’Kongue) – Creţu (’55, Codin). Antrenor: Claudiu Niculescu.
CS Mioveni: Oct. Popescu – Cotigă, Oltean, Pasăre, Ct. Stan – A. Popa, Biceanu, Răuţă, Gălan (’90, Negoiţă) – Năstăsie, D. Ene (’80, Gueye). Antrenor: Ion Moldovan.
„După aspectul jocului, nu meritam victoria, dar fotbalul ţine cu cei mai puternici. Am reuşit să presăm ultima jumătate de oră, după ce primele 60 de minute nu am contat în atac, în afară de ocazia din primul minut a lui Iancu. Sunt conştient că nu a fost un joc bun, a fost unul din meciurile mediocre ale campionatului, dar băieţii au muncit până în final“, a afirmat antrenorul echipei CSM Vâlcea, Claudiu Niculescu, conform liga2.ro.
În runda viitoare CSM Vâlcea va întâlni Bistriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS