24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci pentru impresia artistică

Meci pentru impresia artistică

Handbalistele de la SCM Craiova vor întâlni în această seară, de la ora 19.30, în Sala Polivalentă, liderul clasamentului, HCM Baia Mare, într-o partidă contând pentru etapa 20 din Liga Naţională.
Aflată pe locul 9, SCM Craiova are şanse mici să părăsească această poziţie şi, pentru că meciul nu are o miză deosebită, antrenoarea Carmen Amariei speră ca echipa să facă un meci spectaculos, pe placul publicului. „Îmi doresc să facem o partidă frumoasă şi să bucurăm publicul, care sper să vină în număr mare la sală. Ar fi fantastic să obţinem victoria în faţa echipei de pe primul loc“, a punctat Carmen Amariei, pentru GdS. Singura jucătoare indisponibilă va fi ucraineanca Iulia Snopova, care a avut probleme cu viza şi nu va putea evolua în următoarele partide.
Pentru moment, Amariei a uitat că are ca obiectiv să ocupe unul dintre locurile 1-7 şi va analiza strategia din play-out după terminarea sezonului regulat.
„Vom vedea pe care loc vom fi, 7, 8 sau 9, şi după aceea vom vedea ce strategie vom adopta pentru play-out. Pe noi ne-au încurcat pauzele lungi din campionat şi a fost greu să găsim un vârf de formă. De aceea, nici rezultatele nu au fost cele mai bune“, a mai precizat Carmen Amariei. Înaintea acestui joc, HCM Baia Mare este pe primul loc, cu 54 de puncte, având un singur eşec în 19 partide, iar SCM Craiova este pe poziţia a noua, cu 20 de puncte, având şase victorii şi trei remize.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS