16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEtapă nefastă pentru oltenii din C3

Etapă nefastă pentru oltenii din C3

Echipele oltene din Liga a III-a, seria 3, nu au avut un debut prea fericit, sâmbătă, pe teren propriu, în primele partide oficiale din 2014, contând pentru etapa a 16-a. Dacă ACS Podari a „smuls” un punct grupării ACS Tunari, terminând la egalitate, scor 1-1, ACS Viitorul Municipal Craiova a pierdut jocul susţinut, la Işalniţa, cu liderul Juventus Bucureşti, scor 0-1. Acelaşi rezultat l-a înregistrat şi FC Balş cu Metaloglobus Bucureşti, singurul succes venind de la CS Vişina Nouă, reprezentanta Oltului impunându-se cu 1-0 în faţa Viitorului Domneşti.

Vrăjitoarea: Puteam obţine mai mult

La Podari, trupa pregătită de Bogdan Vrăjitoarea a primit golul în prima repriză (’35), marcator Ilin, şi a presat pentru obţinerea egalării, care s-a produs cu un sfert de oră înainte de final, când Isac a introdus mingea în propria poartă.
Antrenorul podărenilor, Bogdan Vrăjitoarea, a folosit următorii jucători: Turieanu – Orban, Dreşcă, Ignat, Ciocioană – Jianu (’63, Crângoiu), Murgan – Bălan (’, 65 Mohora), Preda, Răduţ (’69, Stăncuţa) – Buciuman (’85, Bălmău).
La finalul partidei, Bogdan Vrăjitoarea a considerat că echipa lui putea obţine mai mult din acest joc, însă ratările şi lipsa de omogenitate au făcut ca jucătorii să obţină o remiză „A fost un meci satisfăcător, cu o echipă bună, şi am obţinut un punct. Normal, este loc şi de mai bine. Mai este mult de lucru şi jucătorii sunt conştienţi de acest lucru. Cu puţin noroc, puteam obţine mai mult. Mergem la Metaloglobus şi sper să plecăm neînvinşi de acolo“, a declarat Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.

Gavrilă: A fost
o partidă echilibrată

ACS Viitorul Municipal Craiova a fost învinsă sâmbătă, cu scorul de 1-0, în jocul susţinut pe terenul din Işalniţa, în faţa grupării Juventus Bucureşti. Cu mulţi jucători noi faţă de prima parte a campionatului, gazdele nu au făcut faţă liderului şi au cedat cu 30 de minute înainte de final, când a marcat Iosofache.
Antrenorul ACSVM Alin Gavrilă a contat pe jucătorii: Surdu – Sgubin (’88, Popa), Chiriţă, Gheorghiţă, M. Flori – Tudor (’82, Mirescu), Ţenovici, Ţucă (’77, Durac), Năstase (’75, Mitroi) – C. Scarlat, L. Scarlat.
Tehnicianul oltenilor, Alin Gavrilă, a fost mulţumit de joc, însă nu şi de rezultat, considerând că se putea obţine un egal. „A fost o partidă echilibrată şi păcat de golul primit. În afara acelei faze, oaspeţii nu şi-au creat prea multe ocazii. Nu s-a văzut în teren o diferenţă aşa mare între noi şi echipa de pe primul loc“, a afirmat Alin Gavrilă, pentru GdS.

Naicu: Joc urât, fără faze de poartă

Gruparea FC Balş a pierdut cu 1-0 întâlnirea susţinută, sâmbătă, pe stadionul „Parc“, din localitate, în faţa echipei Metaloglobus Bucureşti. Unicul gol al partidei a fost reuşit de A. Robu, în minutul 67.
FC Balş: Mecea – Marinaş, Sandu, Preda, Sârbu – Niţă (’75, Ghiţă), O. Trăistaru (’55, Relea), Badea, Turcin (’70, Stancu) – Niculescu (’60, Buşică), Florica.
Tehnicianul gazdelor, Victor Naicu, a fost total nemulţumit de prestaţia elevilor săi, nici una dintre echipe neavând ocazii clare de gol, cu excepţia reuşitei din repriza secundă. „A fost un joc urât, lipsit de faze de poartă. Pentru spectatori a fost o partidă plictisitoare. Diferenţa a făcut-o şutul de senzaţie reuşit de un jucător de la oaspeţi. În rest, alte ocazii nu au fost. Sper ca în partidele viitoare să obţinem şi puncte, mai ales că situaţia noastră nu este prea roz“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS