11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAu curs apele de pe Pătraşcu şi ai lui

Au curs apele de pe Pătraşcu şi ai lui

\n

Jucătorii de la CS Universitatea Craiova şi-au reluat pregătirea pe plan local, Ovidiu Stângă împreună cu staff-ul său tehnic şi medical supunându-i la nişte teste fizice extrem de solicitante, acestora fiindu-le luate şi probe de sânge.
„Am evoluat pentru multe cluburi, dar test ca ăsta nu am mai făcut“, a spus fundaşul Florin Pătraşcu, vizibil obosit după efortul depus.
Sub atenta observaţie a medicului echipei, Andrei Tohăneanu, dar şi a doctorilor Dorel Tocitu şi Simona Bidiugan, alb-albaştrii au fost supuşi unor măsurători de efort, acestea fiind efectuate pe grupe de câte cinci sau şase fotbalişti.
„Am măsurat echilibrul acidobazic, pentru a vedea dacă există o stare de oboseală, dacă este o adaptare la stimulul de efort. Practic, se fac măsurători biochimice“, a declarat doctor Simona Bidiugan, pentru GdS.
A fost prezent tot lotul care a fost în cantonamentul de la Belek, exceptând Andrei Voineag, care nu a acceptat să evolueze pentru echipa a doua în Liga a IV-a Dolj, şi s-a întors la Ştefăneşti, urmând să joace în Liga a III-a. Au scăpat momentan de teste, pentru că sunt în urmă cu pregătirea fizică, Silviu Izvoranu şi căpitanul de drept al CSU, Mihăiţă Pleşan, care ieri a împlinit 31 de ani. „Îmi doresc sănătate, mie şi familiei mele, şi cât mai multe realizări cu CS Universitatea Craiova“, a spus Pleşan, pentru GdS, mijlocaşul oltenilor nefiind singurul care şi-a serbat ieri ziua de naştere, la ceas aniversar regăsindu-se şi Gheorghiţă Geolgău, directorul general împlinind 53 de ani.
În privinţa portarilor, Brac, Irimia şi Latinovic au fost „întinşi“ bine de Silviu Lung, ei neparticipând la „experimentele“ lui Ovidiu Stângă, care a mărturisit pentru GdS că mijlocaşul belgian Jason Vandelannoite „şi-a dat acordul să vină la noi, dar încă nu a semnat contractul“.
În programul de astăzi al fotbaliştilor de la CS Universitatea Craiova figurează două şedinţe de pregătire, una de dimineaţă, de la ora 9.30, alta de la 15.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS