10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEmil Săndoi a făcut paşi înapoi

Emil Săndoi a făcut paşi înapoi

Deşi era anunţat de Marin Condescu drept noul director tehnic al echipei FC Universitatea Craiova, Emil Săndoi s-a răzgândit în privinţa participării la proiectul fostului conducător al Pandurilor. „Cum să plec dintr-un loc în care nici n-am fost? Într-adevăr, am avut doar o discuţie cu domnul Condescu, dar nu am semnat nici un contract. Aşadar, nu am cum să plec, dacă nu am venit. Că sunt cu sufletul alături de o echipă este una, însă nu pot să mă leg contractual de un proiect care poate să dureze o zi, o săptămână sau un an. A fost o perioadă în Craiova în care erau două echipe în cupele europene, însă acum, pentru un progres rapid al fotbalului craiovean, o singură reprezentantă din Craiova poate însemna foarte mult. Întotdeauna am spus că ajut necondiţionat orice echipă din Craiova. Echipa se confruntă cu probleme financiare de mult timp, nu s-au descoperit acum. Aici este vorba despre un proiect, care poate să meargă sau nu. Conducerea tehnică a FCU este aceeaşi ca şi până acum şi o voi sprijini cu sfaturi dacă va fi nevoie“, a declarat Emil Săndoi, pentru GdS.

Condescu: El vrea
să antreneze

Managerul Marin Condescu a admis că Emil Săndoi este tentat să antreneze din nou şi de aceea a „bătut în retragere“. „În primul rând, Emil Săndoi nu este angajat al FC Universitatea, ci face parte din viitoarea asociaţie care va activa în cadrul clubului, alături de mine, de Ştefan Nanu şi, mai nou, de Robert Vancea, care se va ocupa de problemele administrative. El vrea să antreneze şi am convenit că poate pleca oricând dacă are o ofertă bună. Din câte ştiu eu, are ceva oferte din Liga I şi din străinătate, dar nu a dat curs niciuneia. Oricum, proiectul nostru va continua cu sau fără Emil Săndoi“, a spus Marin Condescu, pentru GdS.
Acesta a mai spus că se află la Bucureşti şi a finalizat actele asociaţiei prin care vrea să sprijine clubul alb-albastru, astăzi urmând să fie şi legalizate.
Tot la capitolul plecări şi-au trecut numele Cosmin Gângioveanu şi Roberto Dumitru, aceştia nu s-au mai prezentat la ultimele şedinţe de pregătire ale lui Nicolo Napoli şi Dragoş Bon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS