5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRobert Vulpe, în probe la CSU

Robert Vulpe, în probe la CSU

CS Universitatea Craiova continuă să investească în tineri de perspectivă şi în special în cei din zona Olteniei, la club ajungând de altfel „speranţe“ din toate colţurile ţării. Oficialii grupării din Bănie sunt interesaţi mai nou de Robert Vulpe, un jucător de 21 de ani, care evoluează atât fundaş central, cât şi mijlocaş la închidere şi care are o carte de vizită interesantă. A bifat junioratul la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ şi CSJ Ştiinţa U Craiova şi a mai evoluat în cariera sa la Recolta Ostroveni (Liga a IV-a), Kasaba (Liga a II-a din Israel) şi FK Tauras Taurage (Liga I din Lituania). Robert Vulpe este liber de contract şi ieri, însoţit de tatăl său, a discutat la sediul clubului cu Gheorghiţă Geolgău despre posibila sa înrolare.
„Am vorbit cu domnul Geolgău şi de luni se va prezenta la antrenamentele echipei a doua. Este o problemă cu contractul, pentru că ei vor să semnăm pe un an şi jumătate, dar noi vrem doar pe şase luni, pentru că băiatul este în ultimul an la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi are licenţa. Eu vreau ca el să termine facultatea cu bine, apoi să se concentreze şi pe cariera de fotbalist. Dacă lucrurile merg bine, vom continua cu CSU. Ideea e că el se va antrena cu echipa a doua vreo două săptămâni, pentru că domnul Geolgău a zis că nu-l mai poate lua Stângă cu ei în pregătire în Antalya, dar nu se pune problema să rămână şi să joace în Liga a IV-a. Ori rămâne pentru prima echipă, ori ne vedem de treabă“, a spus tatăl jucătorului, Ilie Vulpe, pentru GdS.
Acelaşi lucru l-a afirmat şi Robert, care a punctat că are de unde alege în cazul în care nu ajunge la un numitor comun cu CSU. „Eu vreau să rămân la CSU, dar nu depinde numai de mine. La echipa a doua să fie clar că nu rămân, pentru că mai sunt în discuţii cu două echipe, cu FC Olt Slatina şi cu o formaţie din Israel. Mai jos de Liga a II-a nu cobor! Eu vreau să rămân acasă şi să joc aici pentru că am de învăţat pentru licenţă“, a spus Robert Vulpe, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS