12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâtcă, primul contact cu FCU

Vâtcă, primul contact cu FCU

http://www.youtube.com/watch?v=_rPd4dOPHL4

Jucătorii formaţiei FC Universitatea Craiova şi-au reluat ieri pregătirea în Parcul „Nicolae Romanescu“, în vederea participării în partea secundă a campionatului din Liga a II-a, seria 2. Singura noutate a fost prezenţa portarului Cosmin Vâtcă, fostul jucător al Stelei.

Lotul echipei FC Universitatea Craiova a început de ieri antrenamentele, însă nu fără emoţii, ajungând în parc cu 45 de minute întârziere din cauză că forţele de ordine au „sechestrat“ autocarul în incinta Complexului Sportiv „Ion Oblemenco“. Preşedintele executiv al FC Universitatea Craiova, Marcel Iancu, speră să se facă pace între echipa pe care o conduce şi municipalitate. „Şi astăzi (ieri – n.r.) am avut parte de un conflict creat de CSU Craiova. Îmi pare rău că ne-au sechestrat autocarul. Am întârziat puţin la antrenament, pentru că firma de pază şi cei de la CSU nu ne-au lăsat să plecăm cu autocarul, deşi, atunci când ne-a fost furată bateria, nu a fost nimeni responsabil de acest lucru. Universitatea este iubită în Craiova şi sperăm ca pe cale judecătorească sau pe calea negocierii să putem să jucăm în Bănie pentru că până la data începerii returului se vor termina toate procesele şi dorim să jucăm acasă, cu publicul alături“, a afirmat Marcel Iancu. Acesta a recunoscut că îl aşteaptă pe Marin Condescu să îl ajute să rezolve problemele cu care se confruntă. „Venirea managerului general Marin Condescu este un plus pentru club. Am înţeles că va veni mâine (astăzi – n.r.) la Craiova să purtăm anumite discuţii legate de viitor, pentru că m-am săturat ca eu, în calitate de preşedinte executiv, să mă bat cu tot felul de probleme. A trebuit să chemăm Poliţia, Jandarmeria, să întrebăm de ce ne sechestrează autocarul“, a continuat Iancu.
La singura şedinţă a zilei a fost prezent şi portarul Cosmin Vâtcă, acesta arătându-se bucuros că s-a alăturat lotului alb-albastru şi sperând să pună umărul la promovarea echipei în Liga I. „Am venit la o echipă de tradiţie, foarte mare, şi sperăm să facem treabă împreună. Toată lumea ştie ce a însemnat Craiova şi nu era nevoie să mă convingă cineva. Voi face tot posibilul să promovăm“, a precizat Cosmin Vâtcă.

Mitic, Acka, Mihai Costea şi Vranjkovic, aşteptaţi în Bănie

Aseară, după închiderea ediţiei, erau aşteptaţi să revină la Craiova fundaşii Milan Mitic şi Stephane Acka, în timp ce Bozidar Cosic va mai întârzia puţin, având de rezolvat nişte probleme personale în Serbia. Totodată, conducerea clubului FC Universitatea Craiova a confirmat negocierile avansate pentru aducerea lui Mihai Costea, de la Steaua, şi a sârbului Vojislav Vranjkovic, de la Corona Braşov. „Mă bucur că am început antrenamentele. Avem trei, patru jucători în probe. A venit şi Gângioveanu, care a mai fost la Craiova. Pentru Mihai Costea este uşa deschisă deoarece avem nevoie de jucători buni. Cred că ar fi bine pentru Mihai Costea să vină la Craiova pentru că va putea juca mai multe meciuri“, a punctat tehnicianul Nicolo Napoli.

Mihai Costea vrea să revină

Adrian Mititelu este pe cale să-şi vadă visul împlinit, mai exact să-l readucă pe atacantul Stelei, Mihai Costea, la Craiova. Deşi ieri au apărut informaţii potrivit cărora „Nilă“ ar fi semnat deja cu gruparea alb-albastră, atacantul vâlcean a afirmat pentru GdS că lucrurile nu sunt clare şi că un răspuns concret va putea oferi zilele următoare. „Nu, nu sunt noul jucător al Craiovei. Nu ştiu să se fi rezolvat ceva, mai aşteptăm. Nu aş vrea să vorbesc despre revenirea la Universitatea până nu se concretizează tratativele dintre cluburi. Eu aş reveni la Craiova, dar nu depinde numai de mine şi de aceea nu vreau să vorbesc prea multe, că nu vreau să am probleme. Dacă voi veni şi sub ce formă, vom vedea zilele următoare“, a declarat Mihai Costea, pentru GdS. Mihai Costea (25 de ani), care a jucat în acest sezon pentru Steaua în doar două partide şi nu a reuşit să marcheze, mai este dorit şi de Jerry Gane în Liga I, la Corona Braşov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS