16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞase noutăţi pentru FCU

Şase noutăţi pentru FCU

http://www.youtube.com/watch?v=Zc3cMjOUTSI

Divizionara secundă FC Universitatea Craiova s-a prezentat ieri la Policlinica pentru Sportivi în vederea efectuării vizitei medicale.
Au fost prezenţi 25 de jucători, şase dintre ei noi achiziţii, cel mai cunoscut fiind Cosmin Gângioveanu.

Fotbaliştii de la FCU au fost ultimii din seria 2, a Ligii a II-a, care s-au reunit, prima întâlnire fiind ieri, la vizita medicală efectuată la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. Atmosfera a fost destinsă, toţi jucătorii fiind bucuroşi că vor reveni la antrenamente. Lotul alb-albastru a cuprins şase nume noi, fiind vorba despre Daniel Bălan (Rapid CFR Suceava), Sergiu Popescu (fost la ACS Podari), Ionuţ Tătaru, Roberto Dumitru, Alexandru Cristea (toţi trei de la Pandurii) şi Cosmin Gângioveanu (liber de contract). În afara acestora, la vizita medicală s-au mai prezentat: Dumitru Hotoboc, Andrei Preda, Mădălin Ciucă, Ionuţ Mârzeanu, Daniel Bălaşa, Cornel Frăsineanu, Claudiu Bălan, Vasile Gheorghe, Julian Ripoli, Robert Săceanu, Bogdan Ciocârlă, Robert Căle, Gabriel Cruceru, Petre Goge, Sorin Buşu, Jackie Nicolae, Eugen Rioşanu, Ovidiu Stoianof şi Adrian Mititelu junior. Dorel Stoica a absentat, iar Stephane Acka, Milan Mitic, Bozidar Cosic şi Michael Baird au şanse mici să revină la clubul din Bănie.

Ar putea să vină
şi Mihai Costea

La reunire, Frăsineanu şi Săceanu s-au reîntâlnit cu un fost coleg care se va alătura lotului pregătit de Nicolo Napoli, Cosmin Gângioveanu. Mijlocaşul crede în noul proiect de la FCU. „Este un nou început, am venit să dau o mână de ajutor şi sper să iasă bine. Domnul Condescu a luat echipa Pandurii de jos şi a dus-o în Europa şi cred că poate să facă acelaşi lucru şi la Craiova. Mi-am revenit cu moralul, sunt bine şi fizic şi sper să obţinem rezultate bune. Ar fi ideal să jucăm pe stadionul «Ion Oblemenco», însă nu depinde de noi, ci de autorităţile locale“, a afirmat Cosmin Gângioveanu. În asentimentul său a fost şi Robert Săceanu, care crede în promovarea echipei în Liga I. „Nu ne-am pierdut speranţa că vom reveni, iar acum suntem gata pentru antrenamente. Depinde doar de noi să ne îndeplinim obiectivul şi este foarte important să îl realizăm. Ne dorim foarte mult să jucăm pe stadionul «Ion Oblemenco», să ne antrenăm, să evoluăm acolo pentru că este casa noastră. Îl aşteptăm şi pe Mihai Costea şi sper să facem un lot cât mai puternic cu noile achiziţii“, a precizat Săceanu. Referitor la Mihai Costea, este posibil ca atacantul să revină la echipa la care s-a consacrat, însă este tentat să rămână în Liga I şi să lucreze cu antrenorul Jerry Gane, la Corona Braşov.

Adrian Mititelu Junior: „Doamna primar să uite certurile cu tatăl meu“

Adrian Mititelu junior este convins că FC Universitatea Craiova va reuşi promovarea în Liga I şi echipa administrată de Marin Condescu va reveni pe stadionul „Ion Oblemenco“. „Nu este o problemă că ne-am reunit mai târziu. Important este că vom continua să evoluăm în campionat. Sper să promovăm anul acesta în Liga I şi să jucăm din nou pe stadionul «Ion Oblemenco». Noi suntem echipa-fanion a Olteniei şi ar trebui să avem prioritate să evoluăm pe acest stadion, faţă de alţi hibrizi care au apărut peste noapte. Personal, o rog pe doamna primar să uite de toate certurile cu tatăl meu şi să ne lase să jucăm pe «Oblemenco». Am vorbit cu Mihai Costea şi îşi doreşte să vină aici. Ar fi un plus pentru echipă dacă o să vină. Cred că suntem cinci echipe care ne luptăm pentru promovare în acest an“, a conchis Adrian Mititelu junior.

Baird a devenit şofer de tir

Atacantul FC Universitatea Craiova, Michael Baird, a lipsit de la vizita medicală efectuată ieri. El nu va mai reveni la clubul alb-albastru întrucât şi-a găsit de lucru în ţara sa natală, Australia, conform DigiSport. Mai exact, fotbalistul va fi şofer de tir la o firmă a unui patron care deţine şi o echipă de fotbal şi va câştiga lunar 6.000 de dolari australieni (aproximativ 20.000 de lei).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS