21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalistele craiovene, învinse după un meci dezamăgitor

Handbalistele craiovene, învinse după un meci dezamăgitor

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a fost învinsă, la şapte goluri diferenţă, de echipa Corona Braşov, antrenată de fostul tehnician al oltencelor din sezonul trecut, Bogdan Burcea.

Handbalistele de la SCM Craiova au suferit, aseară, pe teren propriu, a doua înfrângere consecutivă în acest retur. Elevele lui Carmen Amariei au fost învinse cu scorul de 28-21 de Corona Braşov, ocupanta locului doi în Liga Naţională, echipă antrenată de fostul tehnician al SCM Craiova din sezonul trecut, Bogdan Burcea.
Prima repriză a fost echilibrată, iar gazdele au intrat la pauză cu un gol avans, 11-10. În partea a doua, bine coordonate din teren de experimentata Aurelia Brădeanu, braşovencele au trecut în avantaj, iar în minutul 42 conduceau la patru goluri diferenţă (scor 19-15). Gazdele s-au apropiat la două goluri, 22-19, dar din acel moment jucătoarele de la Corona au apăsat pe acceleraţie şi s-au distanţat decisiv. Finalul de meci a fost fără istoric şi cu multe ratări de ambele părţi.
Craiova a pierdut o partidă în care jucătoarelor le-au lipsit atitudinea şi pofta de joc arătate în partidele anterioare. Victoria Coronei în Bănie nu poate fi catalogată drept surpriză, dar, chiar dacă echipa braşoveană este candidată la titlu, putea fi învinsă de o formaţie mai slab clasată, aşa cum a reuşit şi Deva etapa trecută.

Amariei: Cu aşa atitudine, ne bătea oricine

Antrenoarea Carmen Amariei s-a arătat nemulţumită de atitudinea elevelor sale în acest meci: „Sunt dezamăgită de evoluţie, de atitudine, de lipsa de determinare a fetelor. Dacă cedăm aşa, este normal să te bată oricine, poţi să pierzi şi la 15 goluri diferenţă. A fost o atitudine foarte proastă, pe care nu am găsit-o deloc până acum, nici chiar la antrenament. Oboseala şi-a spus cuvântul din cauza numărului mare de meciuri. Nu ştiu ce s-a întâmplat în repriza a doua. Eu nu am greşit cu nimic. Am făcut tot ce se putea face“.
Pentru Craiova au evoluat: Munteanu, Paşca (portari), Dincă (5 goluri), A. Amariei (4), C. Ilie (2), Han (3), Gogoriţă (1), Florica (1), Cioaric (3), Snopova (2), Ianaşi, Joldeş.
Bogdan Burcea, antrenorul oaspetelor, şi-a felicitat echipa pentru victorie şi a urat succes Craiovei în partidele următoare: „Mă bucur că Craiova a avut evoluţii bune în ultimul timp. Va fi o luptă pentru titlu între noi şi Baia Mare. Avem tot dreptul să tragem la titlu şi să profităm de orice meci, să-l câştigăm, pentru a ne îndeplini obiectivul. Urez succes Craiovei în continuare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS