Televiziunile din România nu se înghesuie să ia meciul Bute-Pascal

Deşi mai este doar o săptămână până la meciul de box dintre românul Lucian Bute şi canadianul Jean Pascal, din 18 ianuarie, nici o televiziune din România nu a cumpărat drepturile TV.
Partida, care se va desfăşura în Centre Bell din Montreal, a stârnit mult interes printre spectatori, epuizându-se toate cele 21.000 de bilete.
Pe site-ul oficial al clubului său, Interbox, Lucian Bute a postat un mesaj video prin care mulţumeşte susţinătorilor şi le dă asigurări că va învinge pe 18 ianuarie. „Vă doresc sănătate şi un An Nou bun! Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine! Sunt foarte bine pregătit. O să fie un show. Am multă încredere şi voi câştiga!“, a transmis Lucian. Adversarul său l-a ironizat, spunând că aceasta este ultima bursă pe care o va încasa „Mister KO“. „Are două milioane de dolari şi de motive ca să accepte lupta. E foarte bine, va încasa mulţi bani la ultimul său meci, pentru că sunt sigur că-l voi face să se retragă“, a adăugat pugilistul de culoare. Totuşi, meciul Bute-Pascal ar putea fi transmis în România, Interbox fiind în negocieri cu Pro TV.


Etichete , ,

Alte stiri

30 septembrie 2014

Gorj: Fabrica Siniat de la Turceni va oferi 80 de locuri de muncă

Compania Siniat, membră a grupului Etex, derulează în prezent construcţia fabricii de gips-carton de la Turceni. Astfel, potrivit lui Marc-Andre Fritsche, directorul general al companiei, în 2015 unitatea de producţie va putea oferi 80 de locuri ...

Comenteaza acum

Top