20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM, învinsă de HCM Baia Mare

SCM, învinsă de HCM Baia Mare

Handbalistele de la SCM Craiova au fost învinse ieri, în deplasare, de către HCM Baia Mare, scor 27-25 (13-12), într-un meci restant din etapa a 9-a din Liga Naţională. Craiova a început bine meciul, a avut un avans de cinci goluri (11-6), dar până la pauză băimărencele şi-au revenit şi au preluat conducerea. În debutul reprizei secunde, jucătoarele pregătite de Carmen Amariei nu au găsit drumul spre poarta HCM-ului, apărată excelent de Cetăţeanu, permiţând liderului la zi al campionatului să conducă şi la opt goluri diferenţă (21-13). Pe final, handbalistele din Bănie s-au apropiat de adversare pe tabelă şi au fost destul de aproape de obţinerea unui rezultat de egalitate. Până la urmă, victoria a revenit gazdelor, care nu au putut conta în acest meci pe trei jucătoare importante: Ada Nechita, Melinda Geiger şi Ana Maria Tănăsie.
Craiovencele au avut probleme cu eliminările, arbitrele întâlnirii dictând cinci de câte două minute, toate în tabăra olteană. Pentru SCM Craiova au evoluat jucătoarele:  Ionica Munteanu – Cătălina Cioaric (4 goluri), Ionela Goran (5), Roxana Han, Iulia Snopova (1), Anca Amariei (2), Carmen Ilie (1). Au mai intrat: Alexandra Gogoriţă (5), Nicoleta Dincă (3), Alexandra Gavrilă (1), Cristina Florică (3) şi Andreea Ianăşi.
SCM Craiova, care a rămas cu nouă puncte, va disputa următorul meci miercuri, de la ora 16.00, pe teren propriu, cu CSM Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS