12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au comis-o cu Petrolul

Pandurii au comis-o cu Petrolul

Pandurii Târgu Jiu a terminat anul 2013 cu un eşec pe teren propriu, scor 0-1, cu Petrolul Ploieşti, într-un joc din cadrul etapei a 19-a din Liga I. Disputat pe o ceaţă densă, meciul a fost echilibrat, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Hamza, în minutul 52.
Pandurii: Stanca – Pleaşcă, Paraskevas, Mamele, Momcilovici – Elton, Paul Anton – Nicoară (‘75, Sipo), Eric, DiStefano (‘65, Buleică) – Shamsin (‘46, Dos Santos). Antrenor: Cristian Pustai.
Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo (‘46, De Lucas), Benga, Guilherme – Hoban, Romario – Boudjemaa, Teixeira, Juan Albin (‘71, Mustivar) – Hamza (‘82, Dore). Antrenor: Cosmin Contra.
Cartonaşe galbene: Elton, Buleică / De Lucas.
Au arbitrat: Ovidiu Haţegan – Octavian Şovre, Vasile Marinescu; Florin Miron.
Observatori: Mario Agiu, Marian Salomir.

Pustai i-a bătut obrazul lui Haţegan

Tehnicianul pandurilor, Cristi Pustai, s-a arătat indignat de faptul că arbitrul Ovidiu Haţegan a permis desfăşurarea meciului. „La final am văzut şi eu golul lor, că în timpul meciului le-am văzut doar bucuria. Au fost mai atenţi decât noi, l-au avut pe Hamza, care ştie să speculeze astfel de şanse. Se încheie un an calendaristic de când am preluat echipa, am obţinut 62 de puncte la Pandurii. Sunt mulţumit, chiar dacă puteam încheia altfel. Nici nu ştiu de ce am mai jucat astăzi. Dacă se califica naţionala, mai înţelegeam. Era un spectacol de urmărit, dar spectatorii au văzut azi (ieri – n.r.) ce am văzut şi eu, ceaţa“, a afirmat Pustai, la Digi Sport.
Antrenorul gorjenilor a promis că în partea a doua a campionatului, echipa va arăta o altă faţă, obiectivul fiind acelaşi ca şi anul trecut: calificarea în cupele europene. „Suntem în grafic, este bine că ne păstrăm în primele cinci. Ne dorim foarte mult să ne calificăm în cupele europene. Avem nevoie de continuitate. Să vedem ce mai exportăm, ce mai importăm în iarnă. Oricum, veţi vedea o altă faţă a echipei din primăvară“, a mai spus Cristi Pustai.
După 19 etape, Pandurii se află pe locul 4, cu 34 de puncte, la şapte lungimi distanţă de liderul Astra Giurgiu, care are şi un joc mai puţin disputat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS