16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, la ultima reprezentaţie din 2013

Pandurii, la ultima reprezentaţie din 2013

Formaţia Pandurii Târgu Jiu va întâlni în această seară, pe teren propriu, de la ora 20.30 (Digi Sport 1), Petrolul Ploieşti, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a a Ligii I. Ambele grupări au ca obiectiv calificarea în cupele europene, lucru pe care l-au reuşit şi în sezonul precedent. Înaintea duelului direct, Petrolul are trei puncte avans faţă de trupa pregătită de Cristi Pustai, dar ecartul poate fi remontat chiar în această confruntare, care se anunţă foarte disputată.
„Şi în tur a fost un meci pe care l-am resimțit ambele echipe, fiindcă urmau meciuri europene pentru fiecare. Am resimţit oboseala din acel 1-1 de la Ploieşti. Vom avea un meci foarte greu, cu o echipă bună, care, ca şi noi, vrea să obţină cât mai mult. Noi vrem continuitate în rezultate, adică să ne calificăm şi în sezonul următor în grupele Liga Europa, unde cred că s-ar vedea experienţa acumulată în acest sezon“, a afirmat tehnicianul pandurilor, Cristi Pustai, la Digi Sport.
Pentru a atrage mai mulţi spectatori, oficialii gorjenilor au decis să pună preţuri mai mici pentru biletele de la tribune, iar la peluze vor lăsa intrarea liberă. Cine nu va vrea să stea la peluze va putea să-şi cumpere un tichet cu 10 lei la tribunele I şi II, şi 25 de lei la sectorul VIP. După meciul din această seară, în prima parte a sezonului 2013/2014, Pandurii va avea 34 de partide susţinute (19 – în Liga I, 12 – în Liga Europa şi 3 – în Cupa României), adică exact cât joacă o echipă din Liga I într-un sezon întreg.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS