11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPelici, antrenor la Bihor

Pelici, antrenor la Bihor

Nemulţumiţi de locul 10 ocupat după 14 etape consumate din Liga a II-a, seria 2, conducerea formaţiei FC Bihor Oradea a decis să rezilieze contractul cu tehnicianul Gheorghe Ghiţ. Conducerea ardeleană a numit ieri noul staff tehnic, antrenorul principal fiind „uns“ Alexandru Pelici, „secunzii“ acestuia fiind Roberto Ivan şi Călin Cheregi, iar antrenor cu portarii va fi Florin Berţa.
„Am parafat înţelegerea cu Alexandru Pelici. E un antrenor care a avut rezultate la nivelul Ligii a II-a. Am încredere că va avea rezultate şi la Oradea şi va duce echipa spre obiectivele propuse“, a declarat Şerban Morcan, citat de eBihoreanul.
„Am venit cu gândul de a face treabă. Ştiu exact la ce ne înhămăm. Din punctul meu de vedere, este o bucurie şi o onoare să ajung la un club de tradiţia lui FC Bihor. Acest lucru m-a făcut să vin aici, plus, datoria morală despre care am mai vorbit, faţă de nişte oameni care m-au înţeles la un moment dat, atunci când am vrut să rămân la Sibiu, fiindcă era o şansă pentru mine de a antrena în Liga I. Le mulţumesc şi pe această cale şi cred că acum a venit momentul să le mulţumesc şi prin activitatea mea de la FC Bihor. Sper să putem să facem treabă, pentru asta venim“, a declarat, la rândul său, Alexandru Pelici, al cărui obiectiv este evitarea retrogradării în acest an, iar în sezonul viitor accederea în play-off-ul campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS