10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBalaci nu vrea la CSU Craiova

Balaci nu vrea la CSU Craiova

Deşi presa centrală a anunţat ieri un „transfer-bombă“ reuşit de CS Universitatea Craiova, mai exact înrolarea lui Ilie Balaci la liderul Ligii a II-a, seria 2, în funcţia de manager, realitatea este cu totul alta. Contactat telefonic de GdS, „Marele Blond“ a admis că au existat discuţii cu diriguitorii CSU, însă nu s-a înţeles nici măcar verbal cu aceştia ca să vină la cârma clubului. „Poveşti. Nu este adevărat că m-am înţeles cu CS Universitatea. Nu ştiu de unde a mai apărut şi asta. Nu m-am înţeles cu nimeni. Ştiu că sunt dorit, dar cred că nu suficient de mult. Au fost discuţii la un moment dat, dar de atunci nimic. Repet, nu sunt sub contract cu nimeni şi probabil că nici nu voi fi prea curând. Nu vreau să mă bag în nici un proiect în momentul de faţă, nici în cel al lui CSU şi nici la FCU. Poate peste un an sau doi, dar acum în nici un caz. La derbiul de pe «Ion Oblemenco» am fost spectator şi probabil că aşa voi şi rămâne“, a declarat Ilie Balaci, pentru GdS. „Probabil că s-au făcut speculaţii după ultima mea venire la Craiova. Am venit de Sfântul Nicolae, la ziua de nume a colegilor şi prietenilor mei, Tilihoi, Negrilă şi Ungureanu. M-am văzut şi cu nea Cornel (Stroe, preşedintele de onoare al CSU – n.r.), dar nu am discutat absolut nimic despre venirea mea, nu era nici momentul şi nici locul potrivit. Sincer, chiar mă lasă rece subiectul. Sunt mai tentat să plec iarăşi în Orientul Mijlociu… Am o propunere să antrenez acolo, nu vreau să spun momentan unde şi iau în calcul să antrenez din nou“, a completat Ilie Balaci.

Mâine, şedinţă la CSU

Spusele lui Ilie Balaci au fost confirmate şi de preşedintele de onoare al CS Universitatea Craiova, Corneliu Andrei Stroe. Creatorul Craiovei Maxima a afirmat că nu s-a ajuns la un acord cu „Marele Blond“ şi că, despre o posibilă sosire a acestuia la gruparea din Bănie s-ar putea discuta în viitoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie, care va avea loc mâine.
„Din câte ştiu eu, Ilie Balaci nu şi-a dat acordul. Dacă o făcea, cu siguranţă aş fi ştiut şi eu, pentru că fac parte din club şi îl cunosc de foarte mult timp şi pe Balaci, de când era copil, şi nu mi-ar fi ascuns. Ştiu că a primit o propunere mai de mult, pe care a refuzat-o, dar nu ne ascundem interesul pentru cooptarea sa în lot. Joi (mâine – n.r.) va avea loc şedinţa Consiliului de Administraţie al clubului şi, probabil, vom discuta şi despre acest subiect. Vom analiza împreună cu finanţatorii această posibilitate şi îi vom face o nouă ofertă lui Ilie dacă se doreşte cooptarea sa, şi eu sunt convins că se doreşte. Eu cred că venirea lui Ilie Balaci la CS Universitatea Craiova ar garanta succesul proiectului nostru şi voi fi unul dintre susţinătorii ideii. La masa de Sfântul Nicolae nu am discutat nici o clipă cu Ilie Balaci despre venirea sa la club“, a declarat Corneliu Andrei Stroe, pentru GdS.

Badea: Să spună
ce funcţie vrea şi noi acceptăm

Managerul general al CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, l-a contrazis pe Ilie Balaci cu privire la faptul că nu este foarte dorit de oficialii clubului alb-albastru, punctând că este dispus să-i cedeze şi postul său, „numai să vrea să vină în proiectul nostru“. „Nu ne-am înţeles cu nea Ilie Balaci, deşi mi-aş fi dorit foarte, pentru că este idolul meu. Nu ştiu de ce spune dânsul că nu se simte dorit, pentru l-am ofertat în urmă cu vreo două luni, în plus am spus-o de nenumărate ori, public, că este binevenit la club. Să spună ce funcţie vrea şi noi acceptăm. Şi manager general dacă vrea, eu mă dau la o parte cu plăcere, pentru că dânsul este un simbol al fotbalului craiovean, are foarte multă experienţă în acest domeniu şi merită să conducă acest club. Dacă ar accepta, eu voi rămâne un simplu membru în Consiliul de Administraţie şi, bineînţeles, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, post pe care l-am ocupat prin concurs şi pe care îl ocup de atâţia ani, iar mie îmi place să mă ocup şi de celelalte sporturi. Eu mi-am făcut deja datoria, probabil că o viitoare ofertă va fi făcută de finanţatori. Noi l-am primi pe Ilie Balaci cu braţele deschise“, a punctat Pavel Badea, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS