16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Ovidiu Stângă, la ceas aniversar

Fotbal – Ovidiu Stângă, la ceas aniversar

Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Ovidiu Stângă, a împlinit astăzi 41 de ani şi dorinţa sa cea mai mare este legată de formaţia pe care o pregăteşte. „Vreau să fim cât mai inspiraţi, cât mai lucizi şi să luăm cele mai bune decizii pentru echipă în perioada care urmează. Iar personal, îmi doresc sănătate, să-mi revăd familia şi să mă bucur de sărbătorile de iarnă în linişte”, a spus „Olandezul”, pentru csuc.ro.

Ovidiu Stângă este un produs sută la sută al şcolii de fotbal din Bănie. De-a lungul carierei a evoluat la Universitatea Craiova, Salamanca, PSV Eindhoven, Dinamo Bucureşti, Helmond Sport. Are 24 de selecţii la echipa naţională a României.
Din postura de antrenor-jucător a reuşit în 2006 să promoveze cu FC Universitatea Craiova în prima ligă. A pregătit naţionala U18 a României în perioada 2010-2012. În august 2013 a fost instalat şef al Centrului de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova, iar în octombrie a preluat echipa de seniori a clubului, într-un moment dificil când ocupa locul 10. După o serie excelentă, a reuşit să urce Universitatea pe primul loc în clasamentul general şi pe locul doi în ierarhia play-off-ului.
La mulţi ani, Ovidiu Stângă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS