14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU pune tunurile pe Metalul Reşiţa

CSU pune tunurile pe Metalul Reşiţa

Antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, Ovidiu Stângă, a prefaţat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, partida de sâmbătă, de la ora 11.00, din deplasare, cu Metalul Reşiţa, contând pentru etapa a 14-a din Liga a II-a, seria 2. Tehnicianul grupării oltene a afirmat că elevii săi trebuie să obţină victoria, pentru a încheia anul pe prima poziţie în clasament, punctând totodată şi în ierarhia play-off-ului, fiind convins că bănăţenii vor termina pe primele şase locuri. „Este o deplasare în care trebuie să câştigăm, şi nu o spun de dragul de-a o spune, pentru că trebuie să intrăm în anul calendaristic pe o poziţie care trebuie să ne onoreze. În cazul unui eventual eşec, putem să cădem pe un loc care nu ne convine. Sper să luăm cele trei puncte puse în joc. Pleşan nu va face deplasarea, în schimb pot să reintre Ferfelea şi Sin. Uşor-uşor, jucătorii accidentaţi ori cu probleme medicale revin. Sper să se ridice la nivelul jocului, având în vedere că vin după o perioadă de recuperare grea, spun asta ţinând cont şi de condiţiile meteo“, a spus Stângă, comentând şi despre antrenamentul susţinut la mijlocul săptămânii alături de FC Universitatea: „Noi am fost canalizaţi pe ceea ce aveam de făcut. Lotul a reacţionat pozitiv, nu cred că au fost probleme legate de prezenţa celeilalte echipe în terenul alăturat“.
Ovidiu Stângă a apreciat dezicia FRF-ului de a întrerupe campionatul din cauza vremii nefavorabile, punctând că acum trebuie să refacă întreg programul echipei: „Eu făcusem iniţial programul de pregătire începând din 13 decembrie, pentru că aceea era data oficială a ultimului meci. Acum am să-l refac, pentru că, totuşi, mi se pare o pauză foarte mare între ultima etapă din acest an şi prima zi de pregătire în noul an calendaristic. Voi modifica câte ceva pentru a avea mai mare control asupra evoluţiei fizice a jucătorilor“.

Velcovici: Vrem să facem un meci bun

Căpitanul din ultimele jocuri ale CS Universitatea, Gabriel Velcovici, consideră că va fi un meci dificil la Reşiţa, dar că echipa Craiovei este capabilă să răzbune înfrângerea din tur. „O să ne aştepte o deplasare grea la Reşiţa, având în vedere şi rezultatul din tur. O să mergem acolo să facem un joc cât mai bun pentru a rămâne pe primul loc. Ştim foarte bine că în play-off nu stăm chiar aşa de bine, aşa că avem o motivaţie în plus, pentru că meciurile cu echipele din play-off ne interesează cel mai mult. Va trebui să avem mare grijă, pentru că echipa din Reşiţa este imprevizibilă. Când te aştepţi mai puţin atunci poate crea surprize. Sperăm să câştigăm acest meci şi să ne facem viaţa cât mai uşoară“, a spus „Baronul“.
Prezent la întâlnirea cu mass-media, directorul executiv al CSU, Felix Grigore, a clarificat ultimele informaţii apărute în presă privitoare la echipa Craiovei, afirmând că în urma contractului semnat cu municipalitatea pentru stadionul „Ion Oblemenco“ nu vor fi probleme în privinţa folosirii arenei: „Noi ne-am antrenat foarte bine pentru jocul care urmează. Avem un contract legal încheiat cu proprietarul acestui stadion şi vom respecta acest contract, fără doar şi poate. Dacă stadionul se va demola în vederea construirii altuia mai modern, cel mai probabil vom juca pe Extensiv. Informaţia legată de schimbarea băncii tehnice este nereală şi nu s-a pus niciodată în discuţie acest aspect, ţinând cont că antrenorul Stângă este alături de noi de nouă etape în care a avut şapte victorii, un egal şi o înfrângere. Nu se poate pune problema schimbării băncii tehnice“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS