17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU Craiova pregăteşte a opta victorie consecutivă

CSU Craiova pregăteşte a opta victorie consecutivă

http://www.youtube.com/watch?v=O9kQlw-SEc8

CS Universitatea Craiova a susţinut ieri, la stadionul „Ion Oblemenco“, o conferinţă de presă în care antrenorul Ovidiu Stângă şi mijlocaşul Gabriel Precup au prefaţat întâlnirea de mâine, de la ora 11.00, din deplasare, cu Gloria Bistriţa.
„Este un joc important, în care trebuie să menţinem aceeaşi concentrare şi seriozitate pe care am arătat-o în perioada trecută. Într-adevăr, Gloria este un adversar care, ca şi poziţie în clasament, este sub noi, îşi doresc şi ei să câştige acest meci, dar, din punctul meu de vedere, presiunea este mult mai mare la echipa din Bistriţa decât la noi. Orice punct pierdut este în defavoarea noastră, dar, uitându-ne pe clasament, un egal cred că ar fi un rezultat bunicel. În privinţa lui Pleşan şi Sin rămâne să vedem până la ora jocului cum se vor simţi, ei sunt realmente spre vindecare şi vom vedea cum vor sta lucrurile, pentru că nici nu vrem să riscăm să-i pierdem, cum l-a pierdut Steaua pe Pintilii. Altele sunt priorităţile acum şi nu ne dorim ca jucătorii care vin după accidentare să recidiveze şi să ne lipsească până la sfârşitul anului calendaristic. Presiune există pentru aceste patru meciuri care urmează, chiar dacă o ascundem noi. Dar eu cred că avem forţa necesară să trecem cu bine peste această presiune. Cel mai important meci este cel care urmează, cu Gloria Bistriţa, nu cu FC Universitatea“, a spus Stângă, comentând şi pe tema revenirii lui Cristi Chivu la CSU: „Dacă sunt pregătit să-l antrenez pe Cristi Chiviu? Sunt pregătit pentru orice jucător, cu atât mai mult dacă va fi Cristi, pentru că ne cunoaştem foarte bine, avem aceleaşi idei, el stând o perioadă foarte mare la Ajax, nu cred că ar fi probleme din punctul acesta de vedere. Pentru mine ar fi un ajutor. Ar fi fantastic pentru toată lumea, inclusiv pentru el, pentru că este echipa care l-a promovat spre fotbalul mare. În fotbal este posibil orice“.
„Întâlnim o echipă care este sub noi în clasament şi ne dorim să o păstrăm acolo. Vizăm cele trei puncte, toată săptămâna ne-am pregătit bine şi sper să venim cu o victorie de la Bistriţa“, a punctat Gabriel Precup.

15 lei biletul
la meciul cu FCU

Prezent la întâlnirea cu mass-media, directorul executiv al CS Universitatea, Felix Grigore, a spus că este greu de crezut că internaţionalul Cristi Chivu ar putea reveni la Craiova, explicând totodată modalitatea de vânzare a biletelor pentru derbiul de săptămâna viitoare, cu FCU Craiova. „Dacă Ovidiu poate să-l antreneze pe Cristi Chivu, atunci… Eu cred că este o discuţie aşa… Bineînţeles că poate să vină la orice echipă din România, iar noi l-am primi cu braţele deschise, dar eu nu cred că el este într-un moment al carierei în care să vină să joace la o echipă din România. Mai poate juca la un nivel înalt câţiva ani de acum înainte“, a spus oficialul craiovean. „Jocul se va disputa sâmbăta viitoare (23 noiembrie), de la ora 16.00, am făcut deja comunicarea către FRF. Cu această ocazie vreau să facem cunoscut modul nostru de organizare pentru acest meci. O să începem cu anunţul legat de suporterii echipei oaspete, FCU Craiova. Conducerea clubului a decis ca aceştia să intre gratis la acest meci şi să primească tichete gratuite din partea noastră. Bineînţeles, trebuie să vedem ce ne vor cere ei (conducătorii FCU – n.r.), cu paşii pe care îi ştim cu toţii. Nu avem 20.000 de tichete puse în vânzare, aşa că… Am hotărât asta mergând pe ideea că şi ei sunt suporteri ai Craiovei şi trebuie să vadă acest meci din stadion. Au fost fel de fel de speculaţii că noi nu am fi dorit să jucăm acest joc pe «Ion Oblemenco» şi vă spun în premieră că noi, la Comisia de Discplină, unde am ajuns din cauza unor torţe aruncate pe teren, ne-am apărat spunând că suntem de acord să plătim penalitate, dar ne dorim, neapărat, să jucăm acest joc cu spectatori pe «Ion Oblemenco». Pe de altă parte, legat de organizare, trebuie să anunţăm că la acest joc biletele se vor vinde numai online, şi este foarte important asta. Doritorii va trebui să intre pe site-ul nostru, csuc.ro, şi vor putea achiziţiona tichetele de acolo. Este foarte uşor de accesat, vor fi ghidaţi, iar preţul unui bilet va fi de 15 lei, intrarea generală. Credem noi că este o sumă mică pentru importanţa jocului. Vindem biletele doar online, pentru că ăsta este modelul occidental şi ştiţi foarte bine că noi încă de la începutul campionatului am încercat să învăţăm lumea să cumpere online, având şi acele promoţii: cine comandă online primeşte biletul gratuit. Pentru suporterii care au mai comandat online de la noi avem o surpriză şi în câteva ore vor primi un mail din partea noastră, în care li se va spune cum vor intra la acest joc. Biletele se pun în vânzare astăzi (ieri – n.r.), la ora 14.00, până marţi, la ora 23.00. Oficialii clubului FC Universitatea Craiova vor primi invitaţii, este normal, regulamentar, atâtea cât am primit şi noi la Drobeta Turnu Severin. Ei nu vor primi acelaşi tratament cum l-am primit noi la Severin“, a completat Felix Grigore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS