3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportACSVM Craiova caută reabilitarea cu FC Balş

ACSVM Craiova caută reabilitarea cu FC Balş

http://www.youtube.com/watch?v=uUgZh8jEpog

Mare meci mare, astăzi, la Işalniţa, de la ora 14.00. ACS Viitorul Municipal Craiova va primi vizita echipei FC Balş, partida contând pentru etapa a 12-a (prima din retur) din Liga a III-a, seria 3. Confruntarea are toate „ingredientele“ pentru ca spectacolul să fie garantat, rivalitatea dintre cele două combatante fiind foarte mare, dar în spiritul fair-play-ului.
„Va fi un meci greu, pe care noi suntem obligaţi să-l câştigăm dacă vrem să fim iarăşi acolo sus. Nu am înregistrat rezultate prea bune în ultimul timp, deşi nu am jucat rău, şi ar cam fi cazul să punem capăt perioadei nefaste. Balşul este o echipă pe val acum, are un antrenor care ne cunoaşte foarte bine jocul, dar consider că pornim cu prima şansă, pentru că băieţii vor să iasă din impas şi am demonstrat şi în jocul tur că suntem mai buni, câştigând pe terenul lor. Singurul absent la acest meci este Alex Dreşcă, suspendat. Sincer, mi-aş fi dorit să luăm pauză acum, pentru că am fi putut lucra la capitolele deficitare, am fi putut aduce şi câţiva jucători care să ne ajute să ne atingem obiectivul, dar asta e. Este important ca în aceste ultime cinci jocuri programate din retur să fim mai eficienţi în atac, pentru că ratăm prea mult, pentru că în pauza competiţională vom schimba foaia, ne vom întări lotul, vom face şi un cantonament şi altfel vor sta lucrurile după aceea“, a declarat antrenorul echipei craiovene, Nicu Năstăsie, pentru GdS.

Naicu are lotul decimat

De partea cealaltă, tehnicianul oaspeţilor, craioveanul Victor Naicu, are o „armată“ de accidentaţi, dar cu toate acestea anunţă că vine să obţină maximum de puncte. „Avem mari probleme de lot, dar cu toate astea venim să ne jucăm şansele. Am ambii portari incerţi, Alin Dragu şi Marian Mecea, fundaşii Alin Roşu şi Daniel Sandu, mijlocaşul Ionuţ Badea şi atacantul Marian Ghiţă sunt accidentaţi şi nu ştiu dacă vom reuşi să recuperăm vreunul, iar Marian Niţă nu s-a antrenat toată săptămâna pentru că a avut nişte probleme la serviciu. Nu-mi place să mă plâng, dar ăsta este adevărul. Repet, venim să ne jucăm şansele şi sper să nu pierdem şi să demonstrăm că suntem o echipă de primele locuri“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
Partida ACSVM Craiova – FC Balş va fi arbitrată de o brigadă bucureşteană, compusă din Cristian Petrişor David (la centru), Ioan Rareş Căpăţâneanu şi Nicolae Mătăoanu (asistenţi). Observatori: Dan Niţu (Turnu Măgurele), Teodor Ţarălungă (Vâlcea).
Celelalte formaţii din Oltenia participante în eşalonul trei, CS Podari şi CS Vişina Nouă, nu vor avea nici ele misiuni uşoare. Trupa lui Bogdan Vrăjitoarea va evolua astăzi, de la ora 14.00, în deplasare, în compania celor de la CS Baloteşti, iar Vişina va întâlni mâine, de la ora 14.00, pe teren propriu, pe Dinamo II Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS