12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎnfrângere cu cântec la Calafat

Înfrângere cu cântec la Calafat

Selecţionata Doljului a pierdut partida disputată ieri, la Calafat, scor 0-2 (Adrian Dascălu ‘25, ‘27), în compania echipei similare a Braşovului, a patra (ultima) din grupa a treia a Cupei Regiunilor. Deşi competiţia organizată sub egida UEFA s-a adresat în exclusivitate jucătorilor amatori, gruparea ardeleană a folosit în jocul de pe malul Dunării mai mulţi jucători care au evoluat în eşaloanele superioare, fapt soldat cu depunerea unei contestaţii din partea doljenilor. „Noi am făcut gălăgie şi în meciul tur, pentru că ei au folosit jucători profesionişti şi în jocul cu Argeşul. Acum au venit la Calafat cu mai mulţi fotbalişti care au evoluat la Liga a III-a, dar noi am depus contestaţie în primul rând pentru Cătălin Nazare, pe care l-am verificat şi am văzut că a jucat în B, la Nitramonia Făgăraş şi Forex Braşov. Fără nici un dubiu că noi vom fi cei care vor merge în semifinalele competiţiei. Nu am ce să reproşez arbitrajului, a fost o înfrângere meritată dacă ne rezumăm doar la joc. Cu această ocazie, anunţăm că vor continua selecţiile în judeţ“, a declarat antrenorul selecţionatei Doljului, Dorel Toma (foto), pentru GdS.
Doljul a avut pe teren următorii jucători: Tătaru (‘46, Birăescu) – Cârstea, Alecu, Miu, Tomiţă – Dumbra (‘50, Ghera), Hrelea (‘60, Catană), Drăguşin, I. Creţu – Răducanu (‘55, Jianu), Coca.
Partida a fost arbitrată de o brigadă din Vâlcea, compusă din Adrian Comănescu (la centru), Alexandru Mihăilă şi Marius Badea (asistenţi).
În urma acestui rezultat, clasamentul grupei a treia arată astfel: 1. Braşov 10 puncte, 2. Dolj 6 puncte, 3. Argeş 1.
În semifinale se vor califica învingătoarele celor trei grupe şi ocupanta locului doi cu cele mai multe puncte obţinute, jocurile urmând să se desfăşoare pe teren neutru, acestea stabilindu-se în funcţie de echipele calificate în această fază. Celelalte două grupe sunt compuse din următoarele judeţe: Alba, Harghita, Maramureş – grupa 1, respectiv Prahova, Tulcea şi Vrancea – grupa 2. Semifinalele se vor desfăşura pe 14 noiembrie, de la ora 14.00. În finală vor accede câştigătoarele celor două semifinale, ultimul act urmând să se dispute pe 23 noiembrie, de la ora 14.00, la Centrul Naţional de la Buftea sau Mogoşoaia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS