20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNu se tem de FC Olt

Nu se tem de FC Olt

http://www.youtube.com/watch?v=BCSvE9ZNQPk

CS Universitatea Craiova a susţinut ieri, la stadionul „Ion Oblemenco“, o conferinţă de presă, în care antrenorul Ovidiu Stângă şi jucătorii Andrei Sin şi Gabriel Precup au prefaţat întâlnirea de mâine, de la ora 21.00 (TVR 1), cu FC Olt Slatina, dispută contând pentru runda a 8-a din Liga a II-a, seria a 2-a.
Tehnicianul grupării din Bănie s-a arătat optimist înaintea jocului cu FC Olt, fiind convins că elevii săi vor continua seria rezultatelor pozitive şi că vor încerca să-şi mulţumească susţinătorii şi ca joc. „Este un meci foarte important, cu o istorie lungă, care pe vremuri se disputa la nivelul Diviziei A şi era o ambiţie şi o atmosferă fantastică în tribune. Încercăm să repetăm acea perioadă bună, ca şi calitate a jocului, şi să mulţumim spectatorii, pentru că fără ei nu ar fi frumos. Trebuie să mergem pe aceeaşi linie pozitivă ca şi atitudine, pentru că, dacă nu o avem, este greu să câştigăm acest meci. Presiune este tot timpul pe echipă, pentru că ne dorim victoria. Despre rezultatul lor de la Târgu Mureş (0-0 cu ASA – n.r.) pot spune că nu mă interesează. Dacă noi câştigăm, nu contează ce fac celelalte contracandidate. Mie nu-mi este teamă de nici un meci, pentru că eu cred în forţa echipei mele. Din păcate, nu-l vom putea utiliza pe Ferfelea, care este încă sub tratament, dar este spre bine“, a declarat Ovidiu Stângă.
Antrenorul craiovean a primit sfaturi despre adversari de la Corneliu Papură şi Daniel Mogoşanu, care cunosc calităţile mai multor componenţi ai lui FC Olt, întrucât i-au avut elevi la ALRO, dar şi de la Ion Geolgău, care a fost preşedintele slătinenilor până acum două săptămâni, în prezent ocupând postul de director sportiv la CSU. „Cunoaştem adversarul foarte bine, avem doi oameni în staff care au lucrat acolo, şi mă refer aici la Mogoşanu şi Papură. În plus, nea Ghiţă Geolgău a fost preşedinte până nu demult la FC Olt. Ne ajută cu informaţii despre ei. Ne cunoaştem foarte bine adversarul pentru că am văzut şi meciul lor de la Târgu Mureş. Cred că noi îi cunoaştem mai bine decât ne cunosc ei pe noi, dar asta nu înseamnă că meciul este câştigat. Rămâne ca sâmbătă să ne mobilizăm şi să avem o partidă reuşită. Ţinând cont că meciul nostru este după Barcelona – Real Madrid, sper să-i bucure acea partidă pe suporteri şi să vină apoi cu plăcere la stadion. Noi am avut trei victorii, dar nu am avut evoluţii fantastice, care să-i facă foarte bucuroşi pe fani pentru ceea ce am realizat noi în această perioadă. Sperăm să câştigăm şi să facem şi spectacol“, a spus Ovidiu Stângă.

„Ne dorim mult victoria“

Cei doi fotbalişti prezenţi la întâlnirea cu mass-media, atacantul Andrei Sin şi mijlocaşul Gabriel Precup, au afirmat că îşi doresc foarte mult să continue seria rezultatelor pozitive, sperând totodată într-un succes care să îi facă pe fani fericiţi. „Suntem conştienţi că ne aşteaptă o partidă dificilă, pentru că întâlnim o echipă bună a Ligii a II-a. Noi venim după o serie de meciuri bune, după trei victorii şi un egal, şi sperăm ca şi sâmbătă să obţinem toate cele trei puncte puse în joc. Ne dorim foarte mult victoria“, a afirmat Sin.
„Din punctul meu de vedere, întâlnim una dintre cele mai bune echipe ale seriei, care şi-a anunţat dorinţa de a participa în play-off, dar noi vrem să câştigăm. FC Olt s-a întărit foarte mult în această vară, pentru că se gândeşte la promovare. Rezultatul lor de ieri (miercuri – n.r.), de la Târgu Mureş, este bun pentru noi, având în vedere că ambele au reuşit să facă nouă puncte şi sunt în spatele nostru la trei puncte, nu s-au apropiat prea tare. Fiecare contracandidată care se încurcă înseamnă un pas bun pentru noi. Nu trebuie să ne intereseze prea tare ce fac ceilalţi, important este să câştigăm noi. Nu mai sunt foarte mulţi jucători pe care i-am avut colegi la FC Olt în perioada când am jucat la Slatina, e vorba de doi ani şi s-au schimbat foarte multe lucruri pe acolo“, a declarat Gabriel Precup.

Luni se deschide magazinul oficial

Suporterii echipei CS Universitatea Craiova vor putea să achiziţioneze produse cu însemnele clubului începând de săptămâna viitoare, inaugurarea fiind programată luni, de la ora 12.00. La eveniment vor participa antrenorul principal Ovidiu Stângă şi câţiva componenţi ai lotului alb-albastru, pentru o sesiune de autografe. Magazinul CSU este situat pe strada Olteţ, la parterul blocului IJK, în zona „English Parc“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS