13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGeolgău şi Ungureanu, oficial la CSU

Geolgău şi Ungureanu, oficial la CSU

http://www.youtube.com/watch?v=XYiZfgnvP0c

Preşedintele de onoare al CS Universitatea Craiova, Corneliu Andrei Stroe, a susţinut ieri, la stadionul „Ion Oblemenco“, o conferinţă de presă în care a prezentat ultimele noutăţi din staff-ul divizionarei secunde. Este vorba despre Ion Geolgău, care i-a luat locul lui Zeno Bundea, fiind numit director sportiv, şi Nae Ungureanu, care va fi unul dintre scouterii CSU şi va monitoriza şi centrul de copii şi juniori al grupării din Bănie.
„Le mulţumesc celor care m-au cooptat în staff. Vreau să dau o mână de ajutor la grupele de copii şi juniori, unde sunt multe lucruri de pus la punct. Din primăvară îmi doresc ca toate grupele de copii şi juniori ale clubului nostru să evolueze la cel mai înalt nivel“, a declarat Nae Ungureanu.
„Eu vin cu drag în cadrul acestui proiect. În urmă cu doi ani, am purtat mai multe discuţii cu domnii Corneliu Stroe şi Pavel Badea privitor la viitorul fotbalului din Bănie. Acum sunt convins că acest proiect va readuce fotbalul craiovean în prim-plan la nivel naţional, iar în trei-patru ani Craiova va reveni în elita fotbalului european, acolo unde, de altfel, îi este locul. Reînfiinţarea secţiei de fotbal în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova nu va lăsa fotbalul din Bănie să moară“, a punctat Ion „Gheorghiţă“ Geolgău.

Stângă: Să te fereşti
de omul debusolat

La întâlnirea cu mass-media au mai fost prezenţi antrenorul Ovidiu Stângă şi fundaşul central Florin Pătraşcu, ambii arătându-se optimişti în privinţa întâlnirii viitoare, din deplasare, cu Minerul Motru, programată mâine, de la ora 11.00. „Urmează meciul cu Motru, în care ne dorim să avem o evoluţie foarte bună şi să câştigăm cele trei puncte puse în joc. Nu este un meci uşor, ci unul de rutină, specific Ligii a II-a. La ora jocului îmi doresc ca echipa să fie concentrată pe ceea ce are de făcut, astfel încât să ne atingem obiectivul. În privinţa adversarului, există proverbul acela românesc care spune să te fereşti de omul debusolat. Meciul nu e câştigat dinainte. Numai printr-o organizare bună şi prin atitudine se pot câştiga cele trei puncte“, a spus Ovidiu Stângă, care a vorbit şi despre noii săi colaboratori: „Ca în orice domeniu, fără oameni cu experienţă nu poţi să realizezi lucruri mari. Ţin să le mulţumesc celor doi mari jucători, idoli ai mei, că s-au alăturat acestui proiect şi am încredere totală în ceea ce urmează să facă. Sper să fie o colaborare pe termen lung“.
La rândul său, Florin Pătraşcu s-a arătat optimist în privinţa întâlnirii cu „minerii“, de la Motru: „Ne aşteaptă un meci foarte dificil, întâlnim o echipă arţăgoasă, pe un teren care din câte se aude nu va fi foarte bun. Suntem pe un drum ascendent, vrem să creştem de la meci la meci. Cu un joc calitativ bun îmi doresc să venim cu toate cele trei puncte de la Motru. Nu ne mai permitem paşi greşiţi şi cred că după meciul cu Satu Mare vom continua forma ascendentă“, a spus fundaşul celor de la CS Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS