10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPustai l-a pus în pericol pe Grigoraş

Pustai l-a pus în pericol pe Grigoraş

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, nu a dat semne de oboseală în jocul de duminică seară, de la Cluj, chiar dacă în ultimul timp a luptat pe mai mult „fronturi“ şi a parcurs mii de kilometri. Oltenii au reuşit să termine la egalitate, scor 1-1, disputa cu CFR, la capătul unei prestaţii bune. Golurile din „Gruia“ au fost marcate de Cadu (‘14-penalti), respectiv Eric (‘58), mijlocaşul gorjenilor înscriind cu un şut de la aproximativ şase metri.
CFR Cluj: Felgueiras – Hora, Cadu, Piccolo, Camora – Obiora (‘66, Muniru), Djokovic (‘80, Gabionetta) – Maah, Rui Pedro (‘34, Voiculeţ), Costea – Ogbu. Antrenor: Petre Grigoraş.
Pandurii: Stanca – Pleaşcă (‘27, Nicoară), Erico, Christou, Momcilovici – Anton (‘72, Cristea), Breveeld – Buleică, Eric, Ciucur – Matulevicius (‘55, Rubio). Antrenor: Cristian Pustai.
Cartonaşe galbene: Rui Pedro, Djokovic, Hora, Muniru / Erico, Buleică, Nicoară, Anton, Rubio, Cristea.
Au arbitrat: Ov. Haţegan – Cr. Nica, V. Avram; Ad. Comănescu.
Observatori: N. Grigorescu, O. Antonescu.

„Statistica ne dă
o stare de bine“

Antrenorul pandurilor, Cristi Pustai, s-a declarat mulţumit de punctul obţinut în Ardeal, lăudându-l pe autorul golului, Eric de Oliveira. „Ştiam că CFR o să înceapă bine jocul. Noi veneam după eşecul cu Dnepr. Nu ştiam însă care va fi potenţialul fizic al echipei. După un început slab, am intrat în joc. A doua parte a partidei a fost dominată de echipa noastră. Am câştigat un punct. Statistica ne dă o stare de bine. E bine când Eric poate alerga. Echipa are alt suflu cu el în formă“, a spus Pustai, conform GSP.
La rândul său, preşedintele CA, Marin Condescu, a spus că echipa lui Pustai ar fi putut câştiga disputa cu CFR. „Pentru noi e un punct în deplasare. Am jucat la CFR, chit că ei au un început mai greoi. Puteam, în a doua repriză, să obţinem victoria. Am avut trei-patru ocazii. Nu din cauza penaltiului dictat împotriva noastră nu am reuşit să câştigăm. Mie Cristi Pustai mi-a spus că are lotul pe care şi l-a dorit la începutul campionatului. Dacă i se acordă încredere, Grig poate arăta că merită să antreneze CFR-ul. Revoluţia din Europa este meritul lui Pustai, Grigoraş nu are de-a face cu echipa de acum. Nu vom neglija Europa League, avem şansa să ne luam punctele înapoi la Dnepr“, a spus Condescu, la Sport.ro.

„Grig“, în corzi

Deşi este un antrenor apreciat în România, Petre Grigoraş nu a reuşit să se impună la Cluj şi să scoată CFR-ul din impasul în care se află de aproximativ două sezoane, iar semieşecul de duminică seară a făcut ca scaunul său să se clatine serios. „E normal să fii dezamăgit după acest rezultat, mai ales că am reuşit o repriză bună. Am avut o cădere inexplicabilă. E dureros, supărător, e trist, dar e adevărat, din păcate. Nu mă simt deloc depăşit de toată situaţia existentă, deocamdată asta e atmosfera. Nu avem probleme de comunicare şi disciplină, dar cea mai mare problemă e jocul nostru. Nu mi-a spus nimeni că e ultimul joc, nu am primit nici un fel de întrebări de acest gen. M-am plictisit să primesc această întrebare la infinit, trebuie să apelaţi la conducere. E greu de ieşit din această pasă proastă. Nici jocul, nici rezultatele nu ne ajută. Am adunat extrem de puţine puncte. Jucătorii vechi sunt obişnuiţi cu Liga Campionilor, sunt greu de motivat. Cei noi nu ne-au ajutat cu nimic, nu au arătat momentan că merită să joace la CFR“, a punctat Petre Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS