16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSchimbare la CS Podari: iese Zaharia, intră Bâcu

Schimbare la CS Podari: iese Zaharia, intră Bâcu

CS Podari începe uşor-uşor să se remarce nu prin rezultate, ci prin schimbările dese de antrenori, în această vară bifând deja trei modificări. Primul înlocuit a fost Victor Naicu, deşi tânărul antrenor a realizat tripla campionat-cupă-promovare. A urmat Nae Ungureanu, care a condus întreaga pregătire de vară, dar n-a mai apucat să bifeze prima etapă. A făcut-o însă Marian Zaharia, care a trecut din postura de director sportiv în cea de antrenor, însă după înfrângerea de sâmbătă cu CS Baloteşti a decis că e timpul să renunţe.
„A contat destul de mult înfrângerea cu Baloteştiul, nemeritată de altfel. Dacă utilizam echipa de bază, pe care am folosit-o în amicale, altul era rezultatul. Au mai fost unele discuţii cu conducătorii, dar nu vreau să dezvolt subiectul, pentru că nu e cazul. Oricum, nu m-a dat nimeni afară, eu am plecat. Îmi propusesem să părăsesc echipa înainte de prima etapă, dar am continuat din inerţie. Le doresc succes şi sper să facă o treabă bună cu Marian Bâcu, să-şi atingă obiectivele“, a declarat Marian Zaharia, pentru GdS.
Fostul vicepreşedinte al CS Turnu Severin este foarte aproape de a reveni la „hârţoage“, fiind în tratative avansate pentru postul de director sportiv al echipei prahovene Conpet Ploieşti, grupare la care bunul său prieten şi colaborator Florin Pârvu este antrenor manager. „Aşa este, sunt la Ploieşti acum şi am ofertă de aici. Aş lucra cu Florin şi cu domnul Vasile Cârstea (directorul Romgaz – n.r.) şi ar fi o plăcere pentru mine, dar încă nu am luat o hotărâre. În două-trei zile voi decide ce voi face“, a punctat Marian Zaharia.

„Îmi era dor de fotbal“

Golul lăsat de Marian Zaharia a fost umplut de Marian Bâcu, un antrenor de-al casei, fostul mare atacant al Universităţii Craiova pregătind chiar anul trecut, în prima parte a campionatului, gruparea CS Podari. Tehnicianul a spus că a acceptat imediat propunerea podărenilor, întrucât îi era dor de fotbal, dar recunoaşte că lotul este mult schimbat faţă de sezonul trecut şi are nevoie de timp ca să se familiarizeze cu acesta.
„Sunt bucuros că am revenit la echipă, îmi era dor de fotbal. M-a surprins telefonul celor de la Podari, dar într-un mod plăcut. Abia am luat contact cu băieţii, dar pot spune că lotul este mult schimbat faţă de anul trecut şi o să-mi ia ceva timp să-i cunosc pe fiecare. Sper să facem o treabă bună împreună şi ar fi bine să începem cu un rezultat pozitiv în jocul cu CS Apa, de vineri“, a spus Marian Bâcu, pentru GdS.
„Secundul“ lui Marian Bâcu la CS Podari va fi Tibi Lung, care nu va ajunge la Corona Braşov, acolo unde ar fi putut face echipă cu Jerry Gane, proaspăt instalat în funcţia de antrenor principal, şi cu „secundul“ acestuia, George Biţă. „Am avut discuţii cu Jerry şi deocamdată nu merg acolo. Voi rămâne la Podari şi sper să-l ajut pe Marian Bâcu să ducă echipa acolo unde ne dorim cu toţii“, a spus Tibi Lung, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS