5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLincar continuă experimentele

Lincar continuă experimentele

CS Universitatea Craiova a remizat, scor 0-0, în faţa Unirii Slobozia, singurul jucător care a bifat toate cele 90 de minute fiind Zoran Ljubinkovic.

Divizionara secundă CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată sâmbătă, la Brazi, cu Unirea Slobozia, echipă ce evoluează tot în Liga a II-a, dar în seria I.
Antrenorul grupării din Bănie, Erik Lincar, a folosit următoarea formulă: Brac – Cîrjă, Ljubinkovic, Scarlat, Velcovici – C. Bardu, Ad. Ionescu, Dragalina, Precup – Ganea, Al. Voinea. În repriza a doua au mai jucat: Irimia – Pătraşcu, I. Stancu, Opriţa, Fl. Pârvu, Dragicevic, Sin, Dragu, Vişan, Gado.
De partea cealaltă, tehnicianul Unirii Slobozia, Adrian Mihalcea, a mizat pe: Dobre – Tudorache, Soare, Panait, Toma – Roşu, Macare, Mihai, Dedu – Jianu, V. Gheorghe. Pe parcursul reprizei secunde au mai evoluat: Baruc, Ivaşcă, Lazăr, Ibrian, Florea, Popescu, D. Gheorghe, Antoniev.
Acesta a fost ultimul joc de pregătire din cadrul cantonamentului de la Câmpina, jucătorii CS Universitatea ajungând de ieri-seară în Bănie, urmând ca de mâine seară să se pregătească pe plan local. Vineri, CS Universitatea Craiova va întâlni CS Mioveni, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Velcovici: Vom arăta
din ce în ce mai bine

Mjlocaşul craiovean Gabriel Velcovici a declarat după partida cu Unirea Slobozia că echipa sa, CS Universitatea Craiova, se află pe drumul cel bun în privinţa pregătirii, punctând că rezultatele vor fi cele care îi vor aduce pe suporteri la stadion.
„Mă bucur că am trecut cu bine peste cele trei stagii de pregătire. A fost o perioadă foarte grea, având în vedere că suntem o echipă nou-înfiinţată, cu mulţi jucători noi. Uşor-uşor au început să se închege relaţiile de joc, şi, de la meci la meci, vom arăta din ce în ce mai bine. Revenim în Craiova după o perioadă atât de lungă în care am stat în cantonamente. Cu siguranţă, vom arăta o formă mai bună în amicalul cu CS Mioveni, de vineri. Publicul craiovean este dornic de fotbal şi doreşte ca noi să revenim în Craiova cu victorii. Dacă o să avem un parcurs foarte bun, eu cred că publicul va fi alături de noi“, a declarat Gabriel Velcovici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS