6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Universitatea şi-a găsit partener de joacă

FC Universitatea şi-a găsit partener de joacă

Reunită la începutul acestei săptămâni, FC Universitatea Craiova s-a „dezmorţit“ deja la Calafat, iar oficialii grupării oltene au început să stabilească şi câteva jocuri de verificare pentru Nicolo Napoli şi compania. O primă înţelegere a fost stabilită cu Minerul Motru, o partidă amicală urmând să se dispute pe 4 august, la Severin, doar ora rămânând sub semnul întrebării. Până atunci însă, alb-albaştrii o vor întâlni pe nou-promovata în Liga a III-a, FC Balş, confruntarea cu echipa antrenată de Victor Naicu fiind stabilită pentru miercuri, de la ora 18.00, la Calafat.
„Am fost invitaţi de cei de la Universitatea Craiova să facem un joc amical cu ei. Partida se va disputa miercuri, la Calafat. Se pare că sezonul Ligii a III-a va începe pe 16 august. Vor să-i dea drumul mai devreme, pentru că au completat seriile“, a declarat, pentru gazetanoua.ro, Ion Aldea, preşedintele grupării FC Balş.
„Este un lucru bun faptul că jucăm cu Universitatea acest amical, pentru că putem trage concluzii şi noi, dar şi ei după acest joc“, a comentat antrenorul bălşenilor, Victor Naicu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS