14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLucian Pârvu, dat la o parte pentru Opriţa

Lucian Pârvu, dat la o parte pentru Opriţa

CS Universitatea Craiova se află de la începutul săptămânii într-un cantonament la Zlatibor (Serbia), unde va asuda până pe 2 august, însă din lotul lui Erik Lincar a „dispărut“ craioveanul Lucian Pârvu. Acesta a fost anunţat sâmbătă dimineaţă, cu o jumătate de oră înainte să se plece spre Severin, că nu se va conta pe serviciile sale, în locul său fiind preferat Daniel Opriţa.
„Nu ştiu ce s-a întâmplat, probabil că Lincar nu-şi doreşte atât de mulţi craioveni în lot. A venit la mine şi mi-a zis că el m-a atenţionat că mai poartă discuţii şi cu alţi atacanţi mai importanţi şi că acum s-a înţeles cu unul, adică cu Opriţa, care tocmai venise la echipă. Am fost foarte dezamăgit, chiar îmi doream să rămân acasă. Nu cred că a fost vorba de bani, pentru că nu am cerut nu ştiu ce. Când am vorbit cu Zeno Bundea de salariu, l-am întrebat care e minimum şi cât e maximum şi i-am zis să-mi dea la jumătate. După, au venit la mine Lincar şi Codoban şi mi-au spus că e mult şi aşa… Treaba lor, eu sunt din Craiova, nu trebuia să cheltuiască pentru mine pe cazare şi masă, dar dacă nu m-au vrut, asta e. Le-am predat echipamentul şi le-am urat baftă. Acum sunt acasă şi am avut câteva discuţii cu echipe de la Liga a II-a, iar zilele viitoare voi decide unde merg. Nu consider că am pierdut timpul la CS Universitatea, pentru că m-am antrenat bine, dar am întrerupt contactul cu unele echipe care mă doreau“, a declarat Lucian Pârvu, pentru GdS.
În privinţa lotului lui Erik Lincar, de ieri au sosit în Serbia doi jucători noi. Este vorba despre croatul Ivo Molnar, un fundaş de 19 ani, care a făcut o parte din juniorat şi la Inter Milano, şi un sârb, Teodorovici, atacant.
Delegaţia CS Universitatea Craiova din Serbia a fost compusă din următorii: portari: Mihai Gherasim, Bojan Brac, Ionuţ Irimia, George Trifan; jucători de câmp: Zoran Ljubinkovic, Cristian Bardu, Daniel Opriţa, Albert Voinea, Enache Câju, Florian Pârvu, Dragoş Dragalina, Florin Pârvu, Ramses Gado, Răzvan Gorovei, Cristian Ganea, Gabriel Precup, Adrian Ionescu, Ştefan Pop, Gabriel Velcovici, Ionuţ Stancu, Adrian Sin, Claudiu Dragu, Marian Cârjă şi Bogdan Scarlat; antrenori: Erik Lincar, Iulian Nedu, Fănel Nefitovici; director sportiv: Zeno Bundea.
S-a definitivat şi programul jocurilor de verificare din cantonamentul din Serbia. Astfel, primul joc este programat mâine, de la ora 10.30, cu Mladost Lucani (Liga I Serbia), următorul amical va fi sâmbătă, în compania formaţiei din localitatea Zlatibor, al treilea se va disputa luni, cu OFK Petrovac (Liga I Muntenegru), iar al patrulea va fi pe 1 august, adversara nefiind stabilită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS