16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Universitatea Craiova s-a înscris în campionat

FC Universitatea Craiova s-a înscris în campionat

Oficialii FC Universitatea Craiova au postat ieri, pe site-ul clubului, un comunicat prin care au anunţat că au înscris echipa în Liga a II-a. „Astăzi, juristul clubului, Mircea Moise, a depus, în numele Universităţii Craiova, la Federaţia Română de Fotbal, toate documentele necesare în vederea înscrierii echipei în Liga a II-a, sezonul 2013/2014. Meciurile de pe teren propriu ale Universităţii Craiova se vor disputa pe stadionul «Municipal» din Drobeta Turnu Severin. Reunirea echipei are loc pe 22 iulie, când se va efectua vizita medicală, urmând ca, începând cu 26 iulie, să demareze prima parte a pregătirii centralizate! Primul joc al Universităţii Craiova, după doi ani de neparticipare, va avea loc pe 4 august, la Severin. De asemenea, antrenorul Nicolo Napoli încearcă, în aceste zile, perfectarea unui meci amical cu o formaţie importantă din Serie A, ce ar urma să se dispute la sfârşitul lunii august“, se arată în comunicatul FC Universitatea Craiova.
Conform GSP, trimisul FC Universitatea, Mircea Moise, a întâmpinat probleme la FRF, nefiind băgat în seamnă, pentru o perioadă bună de timp, de către angajaţii forului fotbalistic. „Am venit să depun o serie de acte, inclusiv cererea de înscriere în campionat ori contractele antrenorului Nicolo Napoli, însă mi s-a închis uşa în nas! Contractul lui Napoli a ajuns la cei de la Tehnic, iar cererea de înscriere, la domnul Adrian Stângaciu, juristul federaţiei. Imediat după ce le-am dat, au încuiat uşa şi au plecat. Sunt prin clădire, dar nu se mai întorc la birou! Cei de la Tehnic mă trimit la Stângaciu, spun că nu-mi pot face nimic fără aprobare de acolo. Mi s-a spus şi că nu suntem club afiliat, deşi nu e cazul“, s-a plâns Mircea Moise.
Într-un final, angajaţii FRF au intervenit şi au primit actele, fiind înregistrate atât cererea de înscriere a Universităţii Craiova în Liga a II-a şi în campionatele de copii şi juniori, cât şi contractele fotbaliştilor şi ale staff-ului tehnic. În total, 23 de jucători şi şapte antrenori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS