9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTecău şi Mirnîi au eşuat

Tecău şi Mirnîi au eşuat

Perechea Horia Tecău/Max Mirnîi (România/Belarus), cap de serie numărul 7, a ratat, luni, calificarea în sferturi de finală la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Şlem al anului. Tecău şi Mirnîi au fost învinşi, în turul trei, cu scorul de 6-7 (6/8), 2-6, 6-4, 6-2, 6-4, de cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia), cap de serie numărul 12.
După trei ani în care a reuşit să se califice până în ultimul act, împreună cu suedezul Linstedt, Horia a părăsit acum tabloul de dublu după doar trei meciuri disputate.
Pentru performanţa reuşită la Wimbledon, Horia Tecău şi Max Mirnîi vor primi un cec în valoare de 20.000 de lire sterline. Altă româncă, junioara Ioana Loredana Roşca, originară din Craiova, a fost învinsă ieri de jucătoarea ucraineană Anhelina Kalinina, cap de serie numărul 12, scor 6-3, 6-4, în turul al doilea.
Surprizele se ţin lanţ la Wimbledon. Serena Williams, câştigătoare de cinci ori la Wimbledon în ultimii 11 ani, a fost eliminată luni în optimi de Sabine Lisicki, numărul 24 mondial, cu 6-2, 1-6, 6-4. Serena a pierdut primul meci în ultimele patru luni şi jumătate, după 34 de victorii consecutive, timp în care a mai pus la colecţie şi cinci titluri. Învingătoarea americancei s-a calificat ieri în semifinale, după ce a eliminat-o în sferturile de finală pe Kaia Kanepi, scor 6-3,6-3.
Serena Williams se alătură unei liste lungi de jucători de top eliminaţi încă din prima săptămână, printre aceştia numărându-se Roger Federer, Rafael Nadal şi Maria Şarapova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS