13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii Târgu Jiu a remizat cu Amkar Perm

Pandurii Târgu Jiu a remizat cu Amkar Perm

Pandurii Târgu Jiu a disputat ieri seară primul meci amical din stagiul de pregătire din Austria, remizând în amicalul cu Amkar Perm, din Rusia, scor 2-2. Conform site-ului oficial al oltenilor, pandurii au deschis scorul în minutul 14, prin Matulevicius, care a primit o pasă în apropierea centrului terenului de la Voiculeţ şi a sprintat până în careul echipei ruse înscriind de la aproximativ 14 metri. Ruşii de la Amkar Perm au egalat după pauză, printr-un penalti transformat de Peev în minutul 60. Pandurii au preluat din nou conducerea, graţie reuşitei lui Călin Cristea, cu un şut puternic de la marginea careului în minutul 70. Ruşii au stabilit scorul final prin golul marcat de Kanunnikov în minutul 75. 

Antrenorul Cristi Pustai a trimis pe teren două echipe diferite în cele două reprize, folosind întregul meci 22 de jucători. Nu au fost utilizaţi portarii David Lazar şi Pedro Mingote, precum şi jucătorii de câmp Grigoraş, Vlad, Voinea şi Mbela.
Pandurii repriza I: Buchta – Ungurușan, Erico Da Silva, Paraskevas, Marko Momcilovic – Voiculeț, Anton, Nistor – Buleică, Matulevicius, Brata.
Pandurii repriza a II-a: Stanca – Pleașcă, Mamele, Tătaru, Rada – Predescu, Alexandru Dan, Răduca – Ciucur, Adrovic, Cristea.

În programul oltenilor mai figurează patru jocuri amicale, primul astăzi, de la ora 17.00, cu Austria Viena 2 (Liga regională Austria), apoi vineri, de la ora 18.00, cu Kaposvar Rakoczi (Liga I Ungaria), duminică, ora 18.00, cu Kuban Krasnodar (Liga I Rusia), iar ultimul pe 10 iulie, de la ora 20.00, în compania ungurilor de la Raba ETO Gyor (Liga I).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS