Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

Clipuri video:

« Alte articole din categoria Sport

Copii, poftiţi la sport, e gratis!

Sport - Daniela MITROI-OCHEA
(citeste alte articole de acelasi autor »)

Sport în vacanţă
0 vizualizari
Marți, 02 Iulie 2013 - 19:39
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Baschetul şi dansul sunt sporturile care i-au atras imediat pe micuţii craioveni la Sala „Voinţa“. Cursurile sunt împărţite în patru perioade, la următoarele sporturi: baschet, fotbal, handbal, volei, dans şi karate. Copiii din Craiova, cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani, îşi pot petrece o parte din vacanţă de participând la cursurile gratuite de iniţiere în diferite sporturi: baschet, fotbal, handbal, volei, dans şi karate.Sub sloganul „Să ne jucăm în vacanţă“, acţiunea organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) în colaborare cu ISJ Dolj şi cluburile sportive din oraş se desfăşoară în…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  International

  National

  Politica

  Cultura si Istorie

  Comunitate