7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDarcis l-a eliminat pe Nadal, apoi s-a retras

Darcis l-a eliminat pe Nadal, apoi s-a retras

Jucătorul belgian de tenis Steve Darcis, care l-a eliminat, luni, pe Rafael Nadal, în runda inaugurală la Wimbledon, a declarat forfait pentru turul doi, din cauza unei accidentări la umărul drept, au anunţat organizatorii, citaţi de AFP.
Darcis, numărul 135 mondial, s-a accidentat după ce a căzut la meciul cu Nadal, câştigat cu scorul de 7-6, 7-6, 6-4. După un ultim test ieri-dimineaţă, el a renunţat să-l întâlnească pe polonezul Lukasz Kubot, care se califică astfel în turul trei.
O altă jucătoare importantă, bielorusa Victoria Azarenka, accidentată la genunchiul drept, a declarat forfait pentru turul doi la Wimbledon, au anunţat, ieri, organizatorii, citaţi de AFP. Numărul 2 mondial s-a accidentat, luni, în primul tur, la meciul cu portugheza Maria Joao Koehler.
Azarenka ar fi trebuit s-o întâlnească, ieri, pe italianca Flavia Pennetta, în primul meci de pe terenul central. Pennetta accede în turul trei, unde o va întâlni pe sportiva franceză Alizé Cornet. Jucătoarea din Belarus, câştigătoare la Openul Australiei în ianuarie, s-a accidentat la genunchiul drept, luni, după ce a alunecat la începutul setului doi în faţa lui Koehler. Ea a primit îngrijiri pe parcursul mai multor minute, însă a câştigat meciul cu sportiva portugheză, scor 6-1, 6-2. De asemenea, americanul John Isner a abandonat în meciul cu francezul Adrian Mannarino.
Perechea Monica Niculescu/Dominika Cibulkova (România/Slovacia) a fost eliminată, ieri, în primul tur al probei de dublu de la Wimbledon.
Niculescu şi Cibulkova au fost învinse de cuplul Anna-Lena Groenefeld/Kveta Peschke (Germania/Cehia), favorite numărul 7, scor 6-4, 7-5.
Monica Niculescu a fost eliminată şi la simplu în primul tur la Wimbledon, marţi, de Mona Barthel (Germania, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 30).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS